Povezane vesti
Vila od kamena sa ogromnim bazenom: Zavirite u vilu Katarine Grujić u Budvi, komšije razvezale o njoj
Mondo 15.08.2024
Katarina Grujić sa porodicom poseduje velelepnu vilu u Budvi. Katarina Grujić i ovog leta je radila punom parom na crnogorskom primorju, ali je i svaku slobodnu priliku iskoristila da se odmori i opusti. Pevačica, za razliku od svojih kolega, ne mora da… »
"Nekada je bila tu i po mesec dana, otkad se udala sve je drugačije" Katarina Grujić ima luks vilu u Budvi, komšije otkrile…
Blic 15.08.2024
Pevačica Katarina Grujić poseduje kuću u Budvi koju je izgradio njen otac. Kako pričaju komšije, pevačica je, pre nego što se udala, bila tu tokom celog leta, međutim sada se to promenilo. - Iskreno da vam kažem, ne znam otkad imaju ovu kuću. Ja sam moju… »
Kaća Grujić u Budvi ima ogromnu vilu sa bazenom! Komšije otkrivaju detalje koji će vas šokirati
Kurir 15.08.2024
Katarina Grujić ovog leta je radila punom parom na Crnogorskom primorju, ali, za razliku od svojih kolega, ne mora da razmišlja koji hotel da rezerviše jer ima kuću u Budvi. Vila na dva sprata, od kamena i betona, nalazi se blizu centra, a dovoljno je… »
Vesti dana »

Donald Tramp tvrdi da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir zbog angažmana u rešavanju sukoba Srbije i Kosova, Indije i Pakistana
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 16 povezanih

Zaječar: Viši sud poništio odluku GIK-a, ponovo se odlučuje o izbornim prigovorima
Serbian News Media pre 1 satjoš 15 povezanih

Iran podneo žalbu na šefa IAEA: Grosi ugrozio neutralnost i kredibilitet agencije
Politika pre 45 minutajoš 26 povezanih

Sumnja na podmetanje požara kod Omiša i Makarske: Izbijanje i širenje vatre sa evakuacijom stanovnika
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 46 povezanih

Kolaps na Preševu Srbi zaglavljeni satima, kolona bez kraja, put ka Grčkoj postao noćna mora! (foto)
Alo pre 3 satajoš 17 povezanih