Повезане вести
Девојчица коју је киднаповао отац још није пронађена: Мајка моли за помоћ "Чекала сам је целу ноћ, немојте престати да је…
Курир 15.08.2024
Девојчица коју је отац отац киднаповао у Бару 13. августа и са њом тога дана илегално преашо у Албаније још није враћена у Црну Гору! Мајка детета Трејси Шенон Лин, која је полицији пријавила отмицу кћерке, то је потврдила… »
Мама девојчице коју је наводно отео отац у Црној Гори: Рекли су ми да чекам, немам информацију да је пронађена
Телеграф 15.08.2024
Према наводима мајке, малолетну ћерку Зинлеу Рајан киднаповао је њен биолошки отац Томас Холенбек. Шестогодишња девојчица коју је наводно отац киднаповао у Бару 13. августа и са њом тога дана илегално прешао у Албанију, још… »
"Побегле смо јер смо биле злостављане": Мајка девојчице наводно отете у Црној Гори још не зна где јој је дете
Телеграф 15.08.2024
Последње три године, како каже мајка, на суду су због старатељства над дететом, а њена ћерка никада није живела са својим оцем. Трејси Шеном, мајка шестогодишње девојчице коју је отац одвео без пристанка из Црне Горе, казала… »
"Целу ноћ сам чекала, немам информацију да је моје дете пронађено": Огласила се мајка девојчице која је отета у Бару…
Блиц 15.08.2024
Шестогодишња девојчица коју је отац наводно киднаповао у Бару 13. августа и са њом илегално прешао у Албанију још није враћена у Црну Гору, рекла је за Приморски портал Трејси Шенон Лин, мајка детета која је полицији пријавила… »
"Целу ноћ сам чекала, нема информација да ми је дете пронађено"! Мајка девојчице (6) коју је отео отац очајна
Мондо 15.08.2024
Девојчица (6) коју је отац киднаповао још увек није враћена у Црну Гору. Шестогодишња девојчица коју је наводно отац киднаповао у Бару 13. августа и са њом тога дана илегално прешао у Албанију, још није враћена у Црну Гору. То… »
Нађена девојчица (6) из бара: Мајка пријавила да ју је отео отац: Огласила се полиција
Блиц 14.08.2024
Шестогодишња девојчица, чији је нестанак пријављен данас, пронађена је и биће враћена мајци, сазнаје Побједа. Мајка, иначе држављанка Америке, је кренула за Тирану, где је ћерка чека, док је отац девојчице, према сазнањима… »
Вести дана »
Наложена обдукција тела страдалог пилота: Очевици открили детаље стравичне несреће код Никшића: "Неконтролисано је пала на земљу"
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
„Две милијарде рубаља на сат“: Чак и ако се успостави мир у Украјини, Кремљ не планира смањење војних издатака
Данас пре 10 сатијош 1 повезана
Драма у Ламаншу Британци три дана пратили руску подморницу: "Били смо спремни..."
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане