Povezane vesti
Božović iz Proglasa: Srbija ključa od nezadovoljstva
Radio 021 15.08.2024
Izdavač i član ProGlasa Gojko Božović ocenio je da Srbija ključa od nezadovoljstva. Kako je naveo, ljudi su prepoznali pitanje otvaranja rudnika litijuma u Jadru ne samo kao društveno, nego prevashodno kao egzistencijalno pitanje. "Zbog toga se taj… »
Božović (Proglas): Srbija ključa od nezadovoljstva, iza protesta nema velike organizacije
Danas 15.08.2024
Izdavač i član „ProGlasa“ Gojko Božović ocenio je da Srbija ključa od nezadovoljstva, navodeći da su ljudi prepoznali pitanje otvaranja rudnika litijuma u Jadru ne samo kao društveno pitanje nego prevashodno kao egzistencijalno pitanje. „Zbog… »
Božović (Proglas): Srbija ključa od nezadovoljstva
Beta 15.08.2024
Izdavač i član "ProGlasa" Gojko Božović ocenio je da Srbija ključa od nezadovoljstva, navodeći da su ljudi prepoznali pitanje otvaranja rudnika litijuma u Jadru ne samo kao društveno pitanje nego prevashodno kao egzistencijalno pitanje. "Zbog toga… »
Vesti dana »
Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTS pre 6 minutajoš 8 povezanih
U Srbiji danas oblačno, ali toplo za ovo doba godine, temperatura do 15 stepeni
Vesti online pre 12 minutajoš 9 povezanih
Jokić upisao novi dabl-dabl: Dobra partija Srbina nije pomogla Denveru protiv Minesote (video)
Večernje novosti pre 24 minutajoš 11 povezanih