Povezane vesti
"Čekam dijalizu i bubreg za transplantaciju": Oglasio se bivši zadrugar i otkrio detalje o teškom stanju
Blic 15.08.2024
Brojni gledaoci rijaliti programa "Elita" zabrinuli su se za nekadašnjeg učesnika Samira Ramovića, kada je njegov nekadašnji cimer Marko Janjušević Janjuš saopštio loše vesti o njegovom zdravstvenom stanju. Naime, Janjuš je u uživo prenosu emisije "Narod… »
"Čekam dijalizu i bubreg za transplantaciju" Oglasio se bivši učesnik Elite i otkrio detalje o teškom stanju: Potreban mi je…
Kurir 15.08.2024
Brojni gledaoci rijaliti programa "Elita" zabrinuli su se za nekadašnjeg učesnika Samira Ramovića, kada je njegov nekadašnji cimer Marko Janjušević Janjuš saopštio loše vesti o njegovom zdravstvenom stanju. Naime, Janjuš je u uživo prenosu emisije "Narod… »
Bivši zadrugar ostao bez oba bubrega: Janjuš se uključio u emisiju i saopštio tužnu vest, apeluje za pomoć
Blic 15.08.2024
Bivši zadrugar Samir Ramović oglasio se o zdravstvenu problemu sa kojim se bori, a Marko Janjušević Janjuć zamolio je sve za pomoć. Janjuš je otkrio da je Samir ostao bez oba bubrega. - Ja bih ovim putem da zamolim ljude za pomoć. Samir je ostao bez oba… »
Samir ostao bez oba bubrega, otkrio kako se bori s teškom bolešću: Problem je ozbiljan, sad sam u situaciji da...
Kurir 15.08.2024
Bivši zadrugar Samir Ramović oglasio se o zdravstvenu problemu sa kojim se bori. Podsetimo, Janjuš je otkrio da je Samir ostao bez oba bubega. - Ja bih ovim putem da zamolim ljude za pomoć. Samir je ostao bez oba bubrega, treba mu jedan bubreg. Trebalo… »
Bivši rijaliti učesnik ostao bez oba bubrega! Bivši cimer se uključio u program uživo i javno uputio apel za pomoć
Kurir 15.08.2024
U uživo program se telefonski uključio bivši učesnik rijalitija, Marko Janjušević Janjuš i šokirao sve prisutne i gledaoce. Janjuš je otkrio da je Samir Ramović ostao bez oba bubrega. Ovaj tragičan događaj je potresao sve, a Janjuš je zamolio sve… »
Vesti dana »

Vučić sa Rubiom u Njujorku: Fokus na rešavanju pitanja američkih tarifa, ali i novih investicija FOTO/VIDEO
B92 pre 4 satijoš 8 povezanih

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Zorana Grgića: Automobilom preprečio put hrvatskom političaru, pa ga izrešetao: On i žrtva ceo dan bili zajedno
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Demonstranti ispred prostorija SNS na Voždovcu: Bili ispred zgrade Dijane Hrkalović
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Trampova poruka koja će potpuno razbesneti Putina: Ukrajina će moći da povrati svoju zemlju u njenom prvobitnom obliku!
Blic pre 7 satijoš 1 povezana