Povezane vesti
Bednici u uniformama! Suspendovan komandir policije koji je izjavio saučešće porodici monstruma Hajrizija
Telegraf 15.08.2024
Kajtazi je došao sa još nekoliko policajaca, svi su bili u uniformama. Komandir policijske stanice Srbica tzv. Policije Kosova Muhamet Kajtazi razrešen je dužnosti nakon što je otišao da izjavi saučešće porodici ubijenog monstruma Fatona… »
Komandir koji je izjavio saučešće porodici ubijenog Fatona Hajrizija razrešen dužnosti
Nova 15.08.2024
: Komandir policijske stanice Srbica Muhamet Kajtazi razrešen je dužnosti nakon što je otišao da izjavi saučešće porodici ubijenog Fatona Hajrizija. Vest o njegovoj suspenziji saopštila je Kancelarija za medije Kosovske policije. Takođe je… »
Suspendovan komandir koji je izjavio saučešće porodici Fatona Hajrizija
Blic 15.08.2024
Komandir policijske stanice Srbica Muhamet Kajtazi razrešen je dužnosti nakon što je otišao da izjavi saučešće porodici ubijenog Fatona Hajrzija. Vest o njegovoj suspenziji saopštila je Kancelarija za medije Kosovske policije. Takođe je rečeno… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 2 minutajoš 51 povezana
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 56 minutajoš 20 povezanih
"Jars" i "avangard" već u privravnosti - sledi "sarmat": Ruski raketni pukovi spremni!
Pravda pre 38 minutajoš 18 povezanih