Povezane vesti
"Kaže žena, opet sam se prevrnula" Auto završio na krovu nasred ulice na Karaburmi, a ove njene reči komšije prepričavaju…
Kurir 15.08.2024
BEOGRAD - Jedna Beograđanka juče je na Karaburmi prevrnula svoj automobil na krov u Ulici Aleksandra Fleminga. Na svu sreću, povređenih nije bilo, a automobil je stajao prevrnut nasred ulice. "Kaže žena: ’opet sam se prevrnula... Malo sam se napila’"… »
Auto završio na krovu nasred ulice: "Opet sam se prevrnula, malo sam se napila" FOTO
B92 15.08.2024
Sinoć oko 20 sati došlo je do saobraćajne nezgode na Karaburmi kada se automobil prevrnuo na krov. Kako javlja Instagram stranica sebrialive_beograd, do nezgode je došlo u Ulici Aleksandra Fleminga. Na svu sreću, niko nije povređen. "Žena je prevrnula… »
Vesti dana »
Poznati Hrvat javno podržao "Lavinu": Poslao im snažnu poruku pred finale Evrovizije 2026 (foto)
Kurir pre 3 satajoš 25 povezanih
Blagojević: Drugačiji teren, veštačka trava, drugačiji ambijent
Sport klub pre 17 minutajoš 32 povezane
Radarski snimci najavljuju nevreme sa gradom i olujnim vetrom: Sručiće se na Srbiju, a ovde sve počinje
Mondo pre 34 minutajoš 21 povezana
Opozicija traži sednicu Odbora za odbranu i unutrašnje poslove zbog slučaja Milić
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih
Dok je Sloba Vasić na ispiranju, njegova žena besna ispred VMA: Samo ovo izgovara: Šest godina ga molim...
Kurir pre 32 minutajoš 16 povezanih