Повезане вести
"Каже жена, опет сам се преврнула" Ауто завршио на крову насред улице на Карабурми, а ове њене речи комшије препричавају…
Курир 15.08.2024
БЕОГРАД - Једна Београђанка јуче је на Карабурми преврнула свој аутомобил на кров у Улици Александра Флеминга. На сву срећу, повређених није било, а аутомобил је стајао преврнут насред улице. "Каже жена: ’опет сам се преврнула… »
Ауто завршио на крову насред улице: "Опет сам се преврнула, мало сам се напила" ФОТО
Б92 15.08.2024
Синоћ око 20 сати дошло је до саобраћајне незгоде на Карабурми када се аутомобил преврнуо на кров. Како јавља Инстаграм страница себриаливе_београд, до незгоде је дошло у Улици Александра Флеминга. На сву срећу, нико није… »
"Каже жена: - опет сам се преврнула" Ауто завршио на крову насред улице на Карабурми, а ове речи сви препричавају (фото)
Блиц 15.08.2024
Синоћ око 20 сати дошло је до саобраћајне незгоде на Карабурми када се аутомобил преврнуо на кров. Како јавља Инстаграм страница себриаливе_београд, до незгоде је дошло у Улици Александра Флеминга. На сву срећу, нико није… »
Вести дана »

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана