Povezane vesti
Novosadska Hitna pomoć dobila novo ime
Blic 15.08.2024
Novo zvanično ime novosadske Hitne pomoći je "Zavod za urgentnu medicinu Novi Sad". Ime "Zavod za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad" promenjeno je odlukom Pokrajinske vlade 31. jula zbog usklađivanja sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti iz 2019. godine. Zavod… »
Hitna pomoć u Novom Sadu dobila novo ime
Moj Novi Sad 15.08.2024
Novo zvanično ime novosadske Hitne pomoći je "Zavod za urgentnu medicinu Novi Sad". Ime "Zavod za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad" promenjeno je odlukom Pokrajinske vlade 31. jula zbog usklađivanja sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti iz 2019. godine. Zavod… »
Novosadska Hitna pomoć ima novo ime
Radio 021 15.08.2024
Novo zvanično ime novosadske Hitne pomoći je "Zavod za urgentnu medicinu Novi Sad". Ime "Zavod za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad" promenjeno je odluko Pokrajinske vlade 31. jula zbog usklađivanja sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti iz 2019. godine. Zavod… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane

Tramp i Zelenski razgovarali nakon sastanka Putina i Vitkofa u Moskvi
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane