Povezane vesti
Uskoro stiže Mamma Mia 3: Snimaće se na hrvatskom ostrvu VIDEO
B92 15.08.2024
Mamma Mia 3 uskoro stiže i verovatno će se snimati u našoj blizini. Glumica Kristin Baranski je u razgovoru za Holivud reporter (The Hollywood Reporter) otkrila neke pojedinosti vezane za snimanje nastavka filma Mamma Mia 3. "Bila sam u Londonu s… »
"Mamma Mia" dobija treći nastavak? Zvezda filma pomenula i hrvatsko ostrvo
Telegraf 15.08.2024
""Mamma Mia" usrećila je tolike milione ljudi širom sveta", rekla je Kristin Baranski. Glumica, koja igra Tanju Češam-Li u seriji muzičkih filmova o hitovima grupe ABBA, dala je nove informacije za The Hollywood Reporter, rekavši da se sastala sa… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović: Premijer Srbije govorio i o divljanju opozicije u Skupštini Srbije
Kurir pre 19 minutajoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 7 satijoš 24 povezane
Potonuo turistički brod u Egiptu, 28 ljudi spaseno, 17 se vodi kao nestali /foto/
Sputnik pre 3 satajoš 24 povezane
Nemci otkrili: Poznato koliko navijača Štutgarta dolazi u Beograd na meč protiv Zvezde u Ligi šampiona
Večernje novosti pre 1 satjoš 39 povezanih