Povezane vesti
Nakon proslave gde nije pevao za zlatne sportiste Đani doneo hitnu odluku! Neće mene niko više da zeza
Kurir 15.08.2024
Radiša Trajković Đani doneo je odluku o svojim nastupima,koja na snagu stupaju odmah,a tiče se odavanja časti sportistima i ostalima koji predstavljaju našu zemlju u svetu, a gde je on pozvan da upriliči njhovo veselje povodom pobede. Ta odluka je… »
"Pevačice misle da će osvojiti nekog" Dara Bubamara potkačila koleginice koje su pevale Olimpijskim šampionima: Žao mi je…
Kurir 15.08.2024
Pevač Radiša Trajković Đani doneo je odluku o svojim nastupima, koja na snagu stupa odmah, a tiče se odavanja časti sportistima i ostalima koji predstavljaju našu zemlju u svetu, a gde je on pozvan da upriliči njhovo veselje povodom pobede. - Ja… »
Bez Đanija nema partija: Folker doneo hitnu odluku nakon proslave za olimpijce na kojoj nije zapevao
Mondo 15.08.2024
Radiša Trajković Đani doneo je odluku o svojim nastupima, koja na snagu stupa odmah! Nakon što mu je onemogućeno da peva na proslavi naših proslavljnenin sportista po povrtaku sa Olimpijade, Đani je javno izneo svoje nezadovoljstvo. Sada je doneo… »
Đani doneo važnu odluku nakon što su mu kolege „ukrale šou“ na proslavi olimpijaca: S njim više neće biti šale
Nova 15.08.2024
: Radiša Trajković Đani je posle velike "ispale" na dočeku olimpijaca, kada nije došao na red da peva od brojnih kolega, rešio da napravi rez, tako da više niko neće moći da ga prevari. Radišta Trajković Đani oglasio se posle slavlja naših… »
Neće njega više niko da zeza: Đani nakon poniženja na žurki olimpijaca doneo odluku: Saopštio menadžerima
Blic 15.08.2024
Folker Radiša Trajković Đani nije otpevao nijednu pesmu na slavlju naših olimpijaca zbog čega je prozvao kolege, a nakon ove neprijatne situacije je doneo važnu odluku. Naime, Đani je na društvenim mrežama izrazio nezadovoljstvo zbog svega što… »
"Nemaju poštovanja prema starijim kolegama": Pevač stao uz Đanija nakon što nije pevao na proslavi Olimpijaca: "Svakako su…
Blic 15.08.2024
Nekoliko pevača i pevačica pevalo je na proslavi Olimpijaca nakon dočeka koji su imali ispred Skupštine. Među njima našao se i folker Radiša Trajković Đani koji je bio počastvovan što će pevati na slavlju našim sportistima. Međutim, Đani… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Trajala 2 nedelje: Obuka kadeta na samohodnim artiljerijskim sistemima
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana