Povezane vesti
"Drino, hladna vodo, što mi uze oko moje lepo" Ovo je dečak koji se utopio u reci, porodica skrhana bolom posle tragične vesti…
Kurir 15.08.2024
Dečak iz Bijeljine utopio se juče u popodnevnim časovima u Drini kod naselja Donji Šepak kod Zvornika, a njegova porodica skrhana je bolom nakon vesti o velikoj tragediji koja ih je zauvek zavili u crno. Ljudi se masovno opraštaju od dečaka od momenta… »
"Drino, hladna vodo, što mi uze oko moje lepo" Ovo je dečak koji se utopio u reci, porodica van sebe od bola
Večernje novosti 15.08.2024
DEČAK iz Bijeljine utopio se juče u popodnevnim časovima u Drini kod naselja Donji Šepak kod Zvornika, a njegova porodica skrhana je bolom nakon vesti o velikoj tragediji koja ih je zauvek zavili u crno. FOTO: Društvene mreže/profimedia Ljudi se masovno… »
Policija nastavlja potragu za telom: Ovo je dečak koji se utopio u Drini, porodica skrhana bolom posle tragedije
Blic 15.08.2024
Dečak (17) iz Bijeljine utopio se juče u popodnevnim časovima u Drini kod naselja Donji Šepak kod Zvornika. Njegova porodica skrhana je bolom nakon vesti o ovoj velikoj tragediji. - Počivaj u miru, lepo strinkino dete, kako si me ti zvao, pa zar je… »
Dečak se utopio u Drini kod Zvornika: Policija nastavlja potragu za telom
B92 15.08.2024
Dečak (17) iz Bijeljine utopio se juče u popodnevnim časovima u Drini kod naselja Donji Šepak kod Zvornika. Njegova porodica skrhana je bolom nakon vesti o ovoj velikoj tragediji. "Počivaj u miru, lepo strinkino dete, kako si me ti zvao, pa zar je moguće… »
Vesti dana »

Upozorenje RHMZ-a za celo područje Srbije: Temperatura i 38 stepeni, problemi na rekama
N1 Info pre 27 minutajoš 29 povezanih

Netanjahu hoće celu Gazu, odobren plan za 'kontrolu' nad gradom Gazom
BBC News pre 42 minutajoš 29 povezanih

Novi detalji dvostrukog ubistva u Šamcu: Jaćimović se predao policiji bez pružanja otpora
Blic pre 27 minutajoš 17 povezanih

Au, kakva dominacija Olge Danilović: Sledi okršaj dve teniske lepotice
Nova pre 7 minutajoš 21 povezana