Повезане вести
"Дрино, хладна водо, што ми узе око моје лепо" Ово је дечак који се утопио у реци, породица скрхана болом после трагичне вести…
Курир 15.08.2024
Дечак из Бијељине утопио се јуче у поподневним часовима у Дрини код насеља Доњи Шепак код Зворника, а његова породица скрхана је болом након вести о великој трагедији која их је заувек завили у црно. Људи се масовно… »
"Дрино, хладна водо, што ми узе око моје лепо" Ово је дечак који се утопио у реци, породица ван себе од бола
Вечерње новости 15.08.2024
ДЕЧАК из Бијељине утопио се јуче у поподневним часовима у Дрини код насеља Доњи Шепак код Зворника, а његова породица скрхана је болом након вести о великој трагедији која их је заувек завили у црно. ФОТО: Друштвене… »
Полиција наставља потрагу за телом: Ово је дечак који се утопио у Дрини, породица скрхана болом после трагедије
Блиц 15.08.2024
Дечак (17) из Бијељине утопио се јуче у поподневним часовима у Дрини код насеља Доњи Шепак код Зворника. Његова породица скрхана је болом након вести о овој великој трагедији. - Почивај у миру, лепо стринкино дете, како си ме… »
Дечак се утопио у Дрини код Зворника: Полиција наставља потрагу за телом
Б92 15.08.2024
Дечак (17) из Бијељине утопио се јуче у поподневним часовима у Дрини код насеља Доњи Шепак код Зворника. Његова породица скрхана је болом након вести о овој великој трагедији. "Почивај у миру, лепо стринкино дете, како си ме… »
Вести дана »

Временска прогноза за Србију: Облачно јутро са кишом, поподне разведравање
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 22 повезане

Пољопривредници данас протестују у Новом Саду: Долазе тракторима до покрајинске Владе и Скупштине
Нова економија пре 1 сатјош 10 повезаних

Помоћник министра одбране: Србија прва у региону по наоружању, биће 6.000 војника на паради
Бета пре 1 сатјош 14 повезаних

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 4 сатијош 9 повезаних