Повезане вести
Досадашњи фудбалер Чукаричког Стефан Ковач потписао трогодишњи уговор са Партизаном
Политика 15.08.2024
Досадашњи фудбалер Чукаричког Стефан Ковач потписао је трогодишњи уговор са Партизаном, саопштио је данас клуб из Хумске. Ковач (25) игра на позицији везног фудбалера. "Потписао сам уговор са Партизаном и пресрећан сам због… »
Ново појачање Партизана најављује јуриш на трофеје: Морамо да идемо на сва три фронта!
Хот спорт 15.08.2024
Ево шта је имао да каже. Тренер Партизана Александар Станојевић отворено је изразио потребу за хитним појачањима како би његов тим остао конкурентан у Суперлиги. Као одговор на тај апел, црно-бели су постигли договор о доласку… »
Партизан довео „осмицу“: Ковач у црно-белом
Спорт клуб 15.08.2024
Партизан је уочи меча са Луганом обезбедио још једно појачање. У питању је доскорашњи фудбалер Чукаричког, Стефан Ковач. Ковач представља чекано појачање које је Александар Станојевић захтевао. Некадашњи репрезентативац… »
Ковач се представио навијачима: "Борбен сам, играм за тим!"
Спортске.нет 15.08.2024
После потврде од стране Чукаричког, и Партизан је потврдио трансфер Стефана Ковача. Везни фудбалер ће донети доста овој екипи Александра Станојевића који је тражио играча оваквог типа како би био конкурентан Црвеној звезди у… »
Стигло појачање за поход на Европу и титулу: Потврђен долазак бившег играча Звезде!
Хот спорт 15.08.2024
Нови потпис у Хумској! Тренер Партизана Александар Станојевић отворено је изразио потребу за хитним појачањима како би његов тим остао конкурентан у Суперлиги. Као одговор на тај апел, црно-бели су постигли договор о доласку… »
Вести дана »
Велики преокрет времена у Србији: Температура пала за чак 15 степени, а ево шта нас чека наредних дана
НИН пре 5 сатијош 38 повезаних
"То значи директан рат против Русије!": Путин загрмео због планова Европе
Мондо пре 3 сатајош 21 повезана
Напад на саудијски нафтовод и нове тензије на Блиском истоку
Наслови.аи пре 7 минутајош 29 повезаних
Лавров: Русија спремна за преговоре али због њих нец́е обуставити војну операцију
Спутник пре 2 сатајош 17 повезаних