Povezane vesti
Abbas u turskom parlamentu: Otići ću u Gazu
Al Jazeera 15.08.2024
U obraćanju na vanrednoj sjednici u Ankari, palestinski predsjednik je rekao da je donio odluku da posjeti Pojas Gaze. Palestinski predsjednik Mahmoud Abbas u obraćanju na vanrednoj sjednici Velike narodne skupštine Turske u Ankari izjavio je da je donio… »
Abas: Otići ću u Gazu, moj život nije vredniji od života dece
Politika 15.08.2024
ANKARA - Palestinski predsednik Mahmud Abas izjavio je da je doneo odluku da poseti Pojas Gaze i da njegov život nije vredniji od života dece u Gazi. "Nije nam preostalo mnogo rešenja, zbog toga smo ja i celo palestinsko rukovodstvo odlučili da odemo u… »
Abas čvrsto rešio: "Uradiću to, makar me koštalo života"
B92 15.08.2024
Predsednik Palestinske uprave Mahmud Abas rekao je danas na specijalnoj sednici Parlamenta Turske da će posetiti Pojas Gaze "makar ga ta poseta stajala života". "Odlučio sam da idem u Gazu sa drugom braćom iz palestinskog rukovodstva", rekao je Abas… »
Vesti dana »
„Boravak bi bio zloupotrebljen u svrhu propagande“: Oglasila se opozicija o odluci Fon der Lajen da krajem meseca ne poseti Srbiju
Nedeljnik pre 6 satijoš 54 povezane
SNS štandovi na mestima gde su studenti najavili predstavljanje programa u Nišu
Južne vesti pre 11 satijoš 23 povezane
RIK proglasio izbornu listu „Autentična desnica - Novi DSS - Monarhisti“
Sputnik pre 3 satajoš 28 povezanih
"Nismo spremni za Evroligu, imali smo samo 11 treninga": Navaro otkrio problem koji je imao u timu, dotakao se glavnih igrača
Nova pre 2 satajoš 36 povezanih
Tramp zabranio pristup Beloj kući novinarima televizija CNN, MSNOW i portalu Politiko
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih