Povezane vesti
Zoran Bambi Tošić: „Imam ponude iz Srbije, ali nisam zadovoljan njima“
Hot sport 15.08.2024
Biviši reprezentativac o potencijalnom povratku u Srbiju. Bivši srpski reprezentativac Zoran Bambi Tošić otkrio je da razmatra nekoliko ponuda za nastavak svoje fudbalske karijere, ali da još uvek nije doneo konačnu odluku. Tošić je imao dve… »
Bambi neće da završi karijeru, ali ne želi ni nazad u Srbiju: "Postoji nekoliko opcija, ali nisam baš zadovoljan njima..."
Kurir 15.08.2024
Nekadašnji srpski reprezentativac Zoran "Bambi" Tošić (37) još ne želii da završi igračku karijeru, ali ponude koje je tokom ovog leta dobijao nisu uspele da zadovolje njegove ambicije. Pominjao se čak i povratak u srpski fudbal, što se na kraju… »
Bambi i dalje slobodan igrač - Srbija je i dalje opcija
Sportske.net 15.08.2024
Nakon solidne sezone u Lamiji, Zoran Tošić je i dalje u potrazi za novim klubom. Pominjao se kao pojačanje Železničara iz Pančeva, ali i dalje ne postoji realizacija tog transfera. Sa druge strane, Tošić je ruskim medijima otkrio odakle dolazi… »
"Ima ponuda iz Srbije, nezadovoljan sam njima!" Zoran Tošić čeka poslednji ugovor u karijeri!
Mondo 15.08.2024
Bivši ofanzivac Partizana Zoran Tošić traži od klubova da poprave ponude pred novu sezonu. Nekadašnji srpski reprezentativac Zoran "Bambi" Tošić (37) još ne želii da završi igračku karijeru, ali ponude koje je tokom ovog leta dobijao nisu… »
Bambi Tošić: "Imam ponude iz Srbije, ali nisam zadovoljan njima"
Telegraf 15.08.2024
Želi Tošić da igra još godinu dana. Nekadašnji srpski reprezentativac Zoran Bambi Tošić priznao je da ima nekoliko ponuda za nastavak karijere, ali da još nije odlučio! Tošić je za Partizan igrao u dva navrata, dres moskovskog CSKA je nosio od… »
Vesti dana »
Ukinut imunitet Vesiću: Ministar u pritvoru zbog tragedije u Novom Sadu
Pravda pre 3 satajoš 20 povezanih
Danas novi protest kod Železničke stanice u Novom Sadu, građane pozivaju da ponesu farbu i rukavice
Nova pre 4 satijoš 11 povezanih
Stari Savski most - policija pokušala da izgura građane sa mosta, Tepić i Popović probile kordon (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 23 povezane
Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu: "Vesić i dalje štrajkuje glađu"
NIN pre 1 satjoš 21 povezana