Povezane vesti

Zoran Bambi Tošić: „Imam ponude iz Srbije, ali nisam zadovoljan njima“

Zoran Bambi Tošić: „Imam ponude iz Srbije, ali nisam zadovoljan njima“

Hot sport 15.08.2024
Biviši reprezentativac o potencijalnom povratku u Srbiju. Bivši srpski reprezentativac Zoran Bambi Tošić otkrio je da razmatra nekoliko ponuda za nastavak svoje fudbalske karijere, ali da još uvek nije doneo konačnu odluku. Tošić je imao dve… »
Bambi neće da završi karijeru, ali ne želi ni nazad u Srbiju: "Postoji nekoliko opcija, ali nisam baš zadovoljan njima..."

Bambi neće da završi karijeru, ali ne želi ni nazad u Srbiju: "Postoji nekoliko opcija, ali nisam baš zadovoljan njima..."

Kurir 15.08.2024
Nekadašnji srpski reprezentativac Zoran "Bambi" Tošić (37) još ne želii da završi igračku karijeru, ali ponude koje je tokom ovog leta dobijao nisu uspele da zadovolje njegove ambicije. Pominjao se čak i povratak u srpski fudbal, što se na kraju… »
Bambi i dalje slobodan igrač - Srbija je i dalje opcija

Bambi i dalje slobodan igrač - Srbija je i dalje opcija

Sportske.net 15.08.2024
Nakon solidne sezone u Lamiji, Zoran Tošić je i dalje u potrazi za novim klubom. Pominjao se kao pojačanje Železničara iz Pančeva, ali i dalje ne postoji realizacija tog transfera. Sa druge strane, Tošić je ruskim medijima otkrio odakle dolazi… »
"Ima ponuda iz Srbije, nezadovoljan sam njima!" Zoran Tošić čeka poslednji ugovor u karijeri!

"Ima ponuda iz Srbije, nezadovoljan sam njima!" Zoran Tošić čeka poslednji ugovor u karijeri!

Mondo 15.08.2024
Bivši ofanzivac Partizana Zoran Tošić traži od klubova da poprave ponude pred novu sezonu. Nekadašnji srpski reprezentativac Zoran "Bambi" Tošić (37) još ne želii da završi igračku karijeru, ali ponude koje je tokom ovog leta dobijao nisu… »
Bambi Tošić: "Imam ponude iz Srbije, ali nisam zadovoljan njima"

Bambi Tošić: "Imam ponude iz Srbije, ali nisam zadovoljan njima"

Telegraf 15.08.2024
Želi Tošić da igra još godinu dana. Nekadašnji srpski reprezentativac Zoran Bambi Tošić priznao je da ima nekoliko ponuda za nastavak karijere, ali da još nije odlučio! Tošić je za Partizan igrao u dva navrata, dres moskovskog CSKA je nosio od… »

Vesti dana »