Повезане вести
Зоран Бамби Тошић: „Имам понуде из Србије, али нисам задовољан њима“
Хот спорт 15.08.2024
Бивиши репрезентативац о потенцијалном повратку у Србију. Бивши српски репрезентативац Зоран Бамби Тошић открио је да разматра неколико понуда за наставак своје фудбалске каријере, али да још увек није донео коначну одлуку. Тошић… »
Бамби неће да заврши каријеру, али не жели ни назад у Србију: "Постоји неколико опција, али нисам баш задовољан њима..."
Курир 15.08.2024
Некадашњи српски репрезентативац Зоран "Бамби" Тошић (37) још не желии да заврши играчку каријеру, али понуде које је током овог лета добијао нису успеле да задовоље његове амбиције. Помињао се чак и повратак у српски фудбал… »
Бамби и даље слободан играч - Србија је и даље опција
Спортске.нет 15.08.2024
Након солидне сезоне у Ламији, Зоран Тошић је и даље у потрази за новим клубом. Помињао се као појачање Железничара из Панчева, али и даље не постоји реализација тог трансфера. Са друге стране, Тошић је руским медијима открио… »
"Има понуда из Србије, незадовољан сам њима!" Зоран Тошић чека последњи уговор у каријери!
Мондо 15.08.2024
Бивши офанзивац Партизана Зоран Тошић тражи од клубова да поправе понуде пред нову сезону. Некадашњи српски репрезентативац Зоран "Бамби" Тошић (37) још не желии да заврши играчку каријеру, али понуде које је током овог лета… »
Бамби Тошић: "Имам понуде из Србије, али нисам задовољан њима"
Телеграф 15.08.2024
Жели Тошић да игра још годину дана. Некадашњи српски репрезентативац Зоран Бамби Тошић признао је да има неколико понуда за наставак каријере, али да још није одлучио! Тошић је за Партизан играо у два наврата, дрес московског… »
Вести дана »
Ништа од новог трофеја за Леброна Џејмса: Касл разбио Лејкерсе у полуфиналу НБА Купа!
Хот спорт пре 37 минутајош 19 повезаних
Пролеће зове Звезду, Милојевићев трећи чин спасавања себе и тима, 90 минута неизвесности и само једног циља
Телеграф пре 1 сатјош 17 повезаних
Шта су Фон дер Лајен и Кошта поручили након састанка са Вучићем - поменули и медијске слободе
Н1 Инфо пре 22 минутајош 10 повезаних