Povezane vesti
Čitava nacija zna koliko Milica Dabović voli sina, a ovaj muškarac je njegov otac! Bivša košarkašica je otvorila sve karte…
Kurir 15.08.2024
Košarkašica Milica Dabović ponosna je majka. Obzirom da njen sin odrasta bez oca, Milica je od rođenja igrala obe roditeljske uloge, a jednom prilikom je i progovorila na ovu temu i otkrila detalje nepoznate javnosti. - Ta tema me najviše boli. Krivim… »
Evo kako izgleda čovek sa kojim Milica Dabović ima sina: Predstavljao se kao milioner, iza sebe ima brak: "Ljubomir ima…
Blic 15.08.2024
Košarkašica Milica Dabović ponosna je majka sina Stefana. Obzirom da njen sin odrasta bez oca, Milica je od rođenja igrala obe roditeljske uloge, a jednom prilikom je i progovorila na ovu temu i otkrila detalje nepoznate javnosti. - Ta tema me najviše… »
Vesti dana »

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Tokiju uz emotivne trenutke i podršku oca
Naslovi.ai pre 4 satijoš 93 povezane

BLOG UŽIVO „Želim da u ovoj zgradi budu oni koji su mi ubili dete, želim tu da vidim Aleksandra Vučića“: Govor Dijane Hrke ispred zatvora na Klisi
Nova pre 2 satajoš 22 povezane

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Netanjahu: Palestinska država zapadno od Jordana neće biti uspostavljena
Euronews pre 3 satajoš 17 povezanih

Inter strepio, ali ipak slavio: Neroazuri srušili Sasusolo na "Meaci"!
Kurir pre 15 minutajoš 26 povezanih