Povezane vesti
Gordan iz Blaca nasred ulice našao pun štos para Odlučio da ih vrati ali tada je na vrata ušla nepoznata žena: Rekla mu samo…
Kurir 15.08.2024
Gordan Stanić iz Blaca je ovih dana sigurno najpopularniji čovek ne samo u svom rodnom mestu, nego u celoj Srbiji. On je nasred puta pronašao štos s novčanicama, a iako je bio izbezumljen kada je video toliko para, ni u jednom trenutku nije pomislio da… »
Gordan je nasred ulice pronašao pun štos novčanica i nije se dvoumio: “Bože dragi, koliko para. Čuo sam da je u banci neko…
Nova 15.08.2024
: Gordan Stanić iz Blaca je ovih dana sigurno najpopularniji čovek ne samo u svom rodnom mestu, nego u celoj Srbiji. On je nasred puta pronašao štos s novčanicama, a iako je bio izbezumljen kada je video toliko para, ni u jednom trenutku nije pomislio da… »
Gordan je nasred ulice pronašao pun štos novčanica i nije se dvoumio: “Bože dragi, koliko para. Čuo sam da je u banci neko…
Nova 15.08.2024
: Gordan Stanić iz Blaca je ovih dana sigurno najpopularniji čovek ne samo u svom rodnom mestu, nego u celoj Srbiji. On je nasred puta pronašao štos s novčanicama, a iako je bio izbezumljen kada je video toliko para, ni u jednom trenutku nije pomislio da… »
Vesti dana »
Novi udari SAD na Iran, u Bahreinu se oglasile sirene zbog iranskih napada
Beta pre 33 minutajoš 19 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem "Pronađi me"
NIN pre 43 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za Sremsku Mitrovicu: Prijatan petak, a za vikend postepeno toplije
Ozon pre 38 minutajoš 17 povezanih
Šipoš (Mladi Kula): Deo opozicije koji podržava studente će ustupiti svoja mesta u biračkim odborima
Beta pre 13 minutajoš 7 povezanih