Povezane vesti
Mandić razvio biznis u Crnoj Gori: 2 noćenja koštaju 540 evra, a zaposleni otkrili kakav je gazda
Mondo 16.08.2024
Dušan Mandić ostvario je svoju želju i otpočeo biznis u Crnoj Gori, sada su isplivali detalji. Opšte je poznato da se u sportu "vrti" ozbiljan novac, ali nemali broj sportista se tokom ili po završteku svojih profesionalnih karijera okuša i u… »
"Ja sam Dušan Mandić, a ovo je moj porodični biznis!" Zgrće milione na CG primorju, 2 noćenja 540 €! Zaposleni razvezali jezik…
Kurir 16.08.2024
Opšte je poznato da se u sportu "vrti" ozbiljan novac, ali nemali broj sportista se tokom ili po završteku svojih profesionalnih karijera okuša i u preduzetništvu. Jedan od njih je i vaterpolista Dušan Mandić, koji zajedno sa svojom suprugom Slađom u… »
(Foto) Dušan Mandić zgrće milione u Crnoj Gori: Zavirite u njegovu luks vilu u Tivtu: Dva noćenja koštaju 540 evra, zaposleni…
Blic 16.08.2024
Proslavljeni vaterpolista Dušan Mandić u vlasništvu ima luksuznu nekretninu u Crnoj Gori, u Tivtu, koju izdaje. Naime, na sajtu za izdavanje nekretnina može se videti kako izgleda luksuzno zdanje koje je u vlasništvu vaterpoliste i njegove supruge Slađe… »
Vesti dana »

Temperature na jugu i do 39 stepeni: Kakvo nas vreme u Srbiji danas očekuje?
Nedeljnik pre 1 satjoš 25 povezanih

Evropska unija saziva hitan sastanak o Ukrajini uoči susreta Tramp-Putin
Nedeljnik pre 12 minutajoš 22 povezane

Jača pritisak na Izrael: I Australija najavila priznavanje ‘Države Palestine’
Danas pre 47 minutajoš 8 povezanih

Meteorit koji je udario u Zemlju stariji od naše planete, tvrde naučnici
BBC News pre 22 minutajoš 8 povezanih