Povezane vesti

Legendarni Amerikanac umalo prešao na srpsku stranu: "Zbog Bogdana sam hteo da aplaudiram"

Legendarni Amerikanac umalo prešao na srpsku stranu: "Zbog Bogdana sam hteo da aplaudiram"

Sportske.net 16.08.2024
Trostruki osvajač olimpijskih zlata Karmelo Entoni jedan je od ambasadora FIBA prisutan na Olimpijskim igrama. Jedan od najboljih strelaca u modernoj istoriji NBA lige je iz prvog reda gledao antologijsko polufinale Srbije i SAD, u kom je "drim tim"… »
"Srbija i SAD - jedna od najvećih utakmica" VIDEO

"Srbija i SAD - jedna od najvećih utakmica" VIDEO

B92 16.08.2024
Karmelo Entoni, proslavljeni američki košarkaš, dotakao se polufinalne utakmice Srbije i Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama u Parizu. Melo je u svom podkastu "7pm in Brooklyn" pričao o čuvenoj proslavi trojke Bogdana Bogdanovića… »
"Hteo sam da aplaudiram, ali..": Legendarni košarkaš otkrio istinu o kapitenu Srbije (video)

"Hteo sam da aplaudiram, ali..": Legendarni košarkaš otkrio istinu o kapitenu Srbije (video)

Večernje novosti 16.08.2024
Karmelo Entoni je kao i godinama unazad bio specijalni gost FIBA na velikom takmičenju i koristio svaku priliku da prati utakmice na Olimpijskim igrama. FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN Naravno, najviše je gledao svoje Amerikance, ali ni sa kim nije… »
Melo: Bogdan? Hteo sam da mu aplaudiram, ali nisam smeo VIDEO

Melo: Bogdan? Hteo sam da mu aplaudiram, ali nisam smeo VIDEO

B92 16.08.2024
Karmelo Entoni, jedan od najboljih poentera u istoriji košarke, pričao je o čuvenom potezu Bogdana Bogdanovića na utakmici Srbije i SAD u polufinalu Olimpijskim igara. Veliki broj Amerikanaca, gotovo čitava javnost, taj gest protumačila je kao… »
Legendarni košarkaš otkrio istinu o bogdanoviću! Hteo je da skoči posle njegove trojke, Bogdan ga pogledao, a onda…

Legendarni košarkaš otkrio istinu o bogdanoviću! Hteo je da skoči posle njegove trojke, Bogdan ga pogledao, a onda…

Kurir 16.08.2024
Karmelo Entoni je kao i godinama unazad bio specijalni gost FIBA na velikom takmičenju i pomno je pratio utakmice na Olimpijskim igrama. Naravno najviše je gledao svoje Amerikance, ali ni sa kim nije proveo vremena kao sa Bogdanom Bogdanovićem. Posle… »
Svi mislili da proziva Bogdana, Karmelo otkrio istinu: Kad sam video šta radi, morao sam da mu pokažem!

Svi mislili da proziva Bogdana, Karmelo otkrio istinu: Kad sam video šta radi, morao sam da mu pokažem!

Mondo 16.08.2024
Karmelo Entoni je bio oduševljen partijama Bogdana Bogdanovića na Olimpijskim igrama u Francuskoj. Karmelo Entoni je kao i godinama unazad bio specijalni gost FIBA na velikom takmičenju i pomno je pratio utakmice na Olimpijskim igrama. Naravno najviše… »

Vesti dana »