Повезане вести
Легендарни Американац умало прешао на српску страну: "Због Богдана сам хтео да аплаудирам"
Спортске.нет 16.08.2024
Троструки освајач олимпијских злата Кармело Ентони један је од амбасадора ФИБА присутан на Олимпијским играма. Један од најбољих стрелаца у модерној историји НБА лиге је из првог реда гледао антологијско полуфинале Србије и САД… »
"Србија и САД - једна од највећих утакмица" ВИДЕО
Б92 16.08.2024
Кармело Ентони, прослављени амерички кошаркаш, дотакао се полуфиналне утакмице Србије и Сједињених Америчких Држава на Олимпијским играма у Паризу. Мело је у свом подкасту "7пм ин Брооклин" причао о чувеној прослави тројке… »
"Хтео сам да аплаудирам, али..": Легендарни кошаркаш открио истину о капитену Србије (видео)
Вечерње новости 16.08.2024
Кармело Ентони је као и годинама уназад био специјални гост ФИБА на великом такмичењу и користио сваку прилику да прати утакмице на Олимпијским играма. ФОТО: ЕПА-ЕФЕ/ЦАРОЛИНЕ БРЕХМАН Наравно, највише је гледао своје Американце… »
Легендарни кошаркаш открио истину о богдановићу! Хтео је да скочи после његове тројке, Богдан га погледао, а онда... (видео)…
Курир 16.08.2024
Кармело Ентони је као и годинама уназад био специјални гост ФИБА на великом такмичењу и помно је пратио утакмице на Олимпијским играма. Наравно највише је гледао своје Американце, али ни са ким није провео времена као са… »
Мело: Богдан? Хтео сам да му аплаудирам, али нисам смео ВИДЕО
Б92 16.08.2024
Кармело Ентони, један од најбољих поентера у историји кошарке, причао је о чувеном потезу Богдана Богдановића на утакмици Србије и САД у полуфиналу Олимпијским игара. Велики број Американаца, готово читава јавност, тај гест… »
Сви мислили да прозива Богдана, Кармело открио истину: Кад сам видео шта ради, морао сам да му покажем!
Мондо 16.08.2024
Кармело Ентони је био одушевљен партијама Богдана Богдановића на Олимпијским играма у Француској. Кармело Ентони је као и годинама уназад био специјални гост ФИБА на великом такмичењу и помно је пратио утакмице на Олимпијским… »
Вести дана »
Вучић позива земље Западног Балкана да заједно уђу у ЕУ, Црногорци кажу – чекамо вас тамо
Време пре 1 сатјош 19 повезаних