Povezane vesti
Lutovac: Način kojim Vučić poziva opoziciju na dijalog šalje poruku da ne misli na stvarni dijalog
Novi magazin 16.08.2024
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je danas da je sam način i ton kojim predsednik Srbije Aleksandar Vučić poziva opoziciju na dijalog, šalje jasnu poruku da on to "ne misli stvarno", nego da se obraća domaćoj javnosti i… »
Lutovac prevodi Vučićev „propagandni jezik“ – šta stvarno misli kad poziva opoziciju na dijalog
N1 Info 16.08.2024
Podeli : Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je da je sam način i ton kojim predsednik Srbije Aleksandar Vučić poziva opoziciju na dijalog, šalje jasnu poruku da on to "ne misli stvarno", nego da se obraća domaćoj javnosti i… »
Lutovac: Vučić poziva opoziciju na dijalog ali 'ne misli stvarno'
Beta 16.08.2024
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je danas da je sam način i ton kojim predsednik Srbije Aleksandar Vučić poziva opoziciju na dijalog, šalje jasnu poruku da on to "ne misli stvarno", nego da se obraća domaćoj javnosti i… »
Lutovac: Način kojim Vučić poziva opoziciju na dijalog šalje poruku da ne misli na stvarni dijalog
NIN 16.08.2024
Lutovac: Vučić poziva opoziciju na dijalog ali ‘ne misli stvarno’
Radio sto plus 16.08.2024
Lutovac je za “Danas” reagujući na Vučićev poziv opoziciji iz Malog Zvornika, kazao da je taj njegov “nepristojan ‘poziv'” ustvari poruka da se ne dolazi. “Vučićev poziv, prevedeno sa njegovog propagandnog jezika u stvari znači: Zovem vas zato što je to… »
Vesti dana »

Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

IZRAELSKO-IRANSKI SUKOB Tramp: Rok od dve nedelje "maksimalan" za odlučivanje o učešću SAD o napadu na Iran
RTV pre 31 minutajoš 1 povezana

Stiže letnja primena reda vožnje u GSP Evo kako će ove linije saobraćati od sutra
Kurir pre 6 minutajoš 2 povezane

Temperatura neće padati ispod 32 stepena mesec dana! Još za vikend svežije, a onda kreće pakao, +38 već od nedelje
Blic pre 3 satajoš 1 povezana