Повезане вести
Лутовац: Начин којим Вучић позива опозицију на дијалог шаље поруку да не мисли на стварни дијалог
Нови магазин 16.08.2024
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац изјавио је данас да је сам начин и тон којим председник Србије Александар Вучић позива опозицију на дијалог, шаље јасну поруку да он то "не мисли стварно", него да се обраћа… »
Лутовац преводи Вучићев „пропагандни језик“ – шта стварно мисли кад позива опозицију на дијалог
Н1 Инфо 16.08.2024
Подели : Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац изјавио је да је сам начин и тон којим председник Србије Александар Вучић позива опозицију на дијалог, шаље јасну поруку да он то "не мисли стварно", него да се обраћа… »
Лутовац: Вучић позива опозицију на дијалог али 'не мисли стварно'
Бета 16.08.2024
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац изјавио је данас да је сам начин и тон којим председник Србије Александар Вучић позива опозицију на дијалог, шаље јасну поруку да он то "не мисли стварно", него да се обраћа… »
Лутовац: Начин којим Вучић позива опозицију на дијалог шаље поруку да не мисли на стварни дијалог
НИН 16.08.2024
Лутовац: Вучић позива опозицију на дијалог али ‘не мисли стварно’
Радио сто плус 16.08.2024
Лутовац је за “Данас” реагујући на Вучићев позив опозицији из Малог Зворника, казао да је тај његов “непристојан ‘позив'” уствари порука да се не долази. “Вучићев позив, преведено са његовог пропагандног језика у ствари значи… »
Вести дана »
Нема најаве састанка Путина и Трампа до краја године: Песков открива шта кочи разговоре
Дневник пре 25 минутајош 24 повезане
Првог дана примене закона поднето више од 19.000 захтева за легализацију
Време пре 10 минутајош 19 повезаних
Двоструко убиство у Никшићу: Тела две особе пронађена у изнајмљеном стану, полиција трага за убицом
НИН пре 1 сатјош 17 повезаних
Стабилно време уз честу маглу широм Србије: детаљна прогноза за 9. децембар
Глас југа пре 10 минутајош 15 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 1 сатјош 16 повезаних