Povezane vesti
Saša i Brena su dva zla! Pevačica zbog čelnika Granda završila na psihoterapiji, pa priznala šta su joj sve radili (FOTO)
Story 16.08.2024
Saša Popović i Lepa Brena Grand produkciju, a potom i takmičenje "Zvezde Granda", sazdali su iz želje da naprave do sada neviđen format, koji je publici obezbedio nove pevačke nade, a njima zaradu. Prateći prognoze baba-Vange, proročice koja je… »
Brena me nije volela, pa mi je svašta radila: Poznata pevačica otkrila kako je Živojinovićka htela da joj uništi karijeru
Svet & Skandal 16.08.2024
Milena Ćeranić o Lepoj Breni nema lepo mišljenje Pevačica Milena Ćeranić nedavno je otkrila kako je zbog učešća u rijalitiju “Farma” trpela neverovatne posledice, a za sve to okrivila je čelnike Grand produkcije čiji član je bila. Milena… »
"Lepa Brena i Saša Popović su se najviše ogrešili o mene, poneli su se kao dva zla": Srpska pevačica (38) iznela u javnost…
Blic 16.08.2024
Pevačica Milena Ćeranić (38) proslavila se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", 2008. godine. Milena Ćeranić je nedavno pričala o svojoj karijeri, a kako je tada istakla, pevačica Lepa Brena i Saša Popović jedno vreme su svojim komentarima… »
Vesti dana »

Opozicija i građani u Leskovcu ispred pozorišta skandiraju “Vučiću odlazi”, policiju pitaju koga štiti
Jugmedia pre 19 minutajoš 42 povezane

Novi Sad proglasio 23. mart Danom žalosti zbog smrti Vukašina Crnčevića, 16. žrtve pada nadstrešnice
Insajder pre 3 satajoš 15 povezanih

Univerzitet u Beogradu odgovorio na dopis koji je Slavica Đukić Dejanović uputila rektorima i dekanima: Izostanak plata je protivzakonit
Nova pre 54 minutajoš 14 povezanih

Ukrinform: Zelenski posetio istočnu Donjecku oblast Ukrajine
Vesti online pre 24 minutajoš 15 povezanih

Piksijev savet igračima pred meč godine: Ovu stvar je poručio selektor! (video)
Hot sport pre 19 minutajoš 14 povezanih