Povezane vesti
CMG: Pokajanje japanskih veterana trebalo bi da postane konsenzus japanskih političkih krugova
Beta 16.08.2024
Pokajanje japanskih veterana trebalo bi da postane konsenzus japanskih političkih krugova, ocenila je Kineska medijska grupa (CMG) u komentaru povodom 79. godišnjice pobede nad Japanom. CMG podseća da je Japan 15. avgusta 1945. objavio bezuslovnu… »
Komentar: Pokajanje japanskih veterana trebalo bi da postane konsenzus japanskih političkih krugova
Kurir 16.08.2024
Japan je 15. avgusta, pre 79 godina, objavio svoju bezuslovnu predaju. Kineski narod, nakon 14 godina krvave borbe, u kojoj je doživeo ogromne žrtve, odneo veliku pobedu u ratu protiv japanskih agresora. Međutim, baš juče ujutru, japanski premijer Fumio… »
Vesti dana »
(Video) "Imao sam 120 kilograma" Marko Gačić je za godinu dana izgubio više od 50 kilograma: "Došlo je do zdravstvenih problema"
Blic pre 36 minutajoš 1 povezana
"Napisana je pesma prema stihovima Angelininog oca" Frajle na "Koncertu za anđele": "Ne znam kako ću je izvesti večeras, glas mi drhti" (video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Roditelji treba da budu strogi, da postoji poštovanje" Sergej Ćetković na "Koncertu za anđele", progovorio o ćerkama: "One su tu večeras" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
DS o poseti Venecijanske komisije: Mrdićevi zakoni se mogu povući, ali njihove posledice ostaju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Skupština Republike Srpske usvojila ostavku premijera Minića, opozicija nije došla na sednicu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana