Povezane vesti
Lesoto: Mala afrička država sa najvećom stopom samoubistava na svetu
BBC News 16.08.2024
Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, u Lesotu svake godine ima 87,5 samoubistava na 100.000 stanovnika. Uspon od glavnog puta do doma 79-godišnje Matlohange Moloi je strm i vodi kroz planine zbog kojih je Lesoto jedna od najviših zemalja na… »
Radio 021 16.08.2024
Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, u Lesotu svake godine ima 87,5 samoubistava na 100.000 stanovnika. BBC Matlohanga Moloi kaže da bi volela da je njen sin mogao da joj kaže šta ga je mučilo Uspon od glavnog puta do doma 79-godišnje… »
Danas 16.08.2024
Uspon od glavnog puta do doma 79-godišnje Matlohange Moloi je strm i vodi kroz planine zbog kojih je Lesoto jedna od najviših zemalja na svetu. Majka desetoro dece me dočekuje u urednoj kući, pokazujući mi fotografije njene velike porodice. Došao… »
Blic 16.08.2024
Uspon od glavnog puta do doma 79-godišnje Matlohange Moloi je strm i vodi kroz planine zbog kojih je Lesoto jedna od najviših zemalja na svetu. Majka desetoro dece me dočekuje u urednoj kući, pokazujući mi fotografije njene velike porodice. Došao… »
Južne vesti 16.08.2024
BBC Matlohanga Moloi kaže da bi volela da je njen sin mogao da joj kaže šta ga je mučilo Uspon od glavnog puta do doma 79-godišnje Matlohange Moloi je strm i vodi kroz planine zbog kojih je Lesoto jedna od najviših zemalja na svetu. Majka desetoro… »
NIN 16.08.2024
Vesti dana »

Viši sud doneo odluku: Ukinut pritvor optuženima za napad na studente u blokadi u Novom Sadu
Mondo pre 2 satajoš 26 povezanih

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 47 minutajoš 25 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih