Povezane vesti
Puđdemon: Ispolitizovane španske sudije naredile moje hapšenje u Barseloni
Politika 16.08.2024
BRISEL – Katalonski separatistički lider Karles Puđdemon izjavio je da se pojavio pred svojim pristalicama u Barseloni 8. avgusta jer je želeo da prisustvuje inauguraciji novog lidera Katalonije Salvadora Ile, ali da su, kako je naveo… »
Puđdemon kritikuje "ispolitizovane" španske sudije: Nisam se vratio u Kataloniju da bih bio uhapšen
Euronews 16.08.2024
Katalonski separatistički lider Karles Puđdemon izjavio je da se pojavio pred svojim pristalicama u Barseloni 8. avgusta jer je želeo da prisustvuje inauguraciji novog lidera Katalonije Salvadora Ile, ali da su, kako je naveo, "ispolitizovane" španske… »
Pućdemon: Ispolitizovane španske sudije naredile moje hapšenje u Barseloni
Danas 16.08.2024
Katalonski separatistički lider Karles Pućdemon izjavio je da se pojavio pred svojim pristalicama u Barseloni 8. avgusta jer je želeo da prisustvuje inauguraciji novog lidera Katalonije Salvadora Ile, ali da su, kako je naveo, „ispolitizovane“… »
Puđdamon: Ispolitizovane španske sudije naredile moje hapšenje u Barseloni
RTS 16.08.2024
Katalonski separatistički lider Karles Puđdamon izjavio je da se pojavio pred svojim pristalicama u Barseloni 8. avgusta jer je želeo da prisustvuje inauguraciji novog lidera Katalonije Salvadora Ile, ali da su, kako je naveo, "ispolitizovane" španske… »
Vesti dana »

„Zvučnim topom na narod tokom 15 minuta tišine. Podmuklo, kao i sve što radite“: Reakcije studenata na sinoćno prekidanje protesta
Nedeljnik pre 24 satajoš 42 povezane

Demonstranti preplavili Beograd na jednom od najvećih protesta, incidenti pred kraj
BBC News pre 4 satijoš 74 povezane

Studenti odlučili: Zahtevi nisu ispunjeni - Blokade se nastavljaju
Pravda pre 4 satijoš 13 povezanih

(Video) Stravična tragedija u s. Makedoniji Najmanje 50 ljudi poginulo u požaru u diskoteci i maloletnici među žrtvama
Dnevnik pre 24 satajoš 240 povezanih

(Video) Crvena Zvezda pobedila u žutim dresovima i dimu: Ivanić u 107. minutu doneo slavlje
Dnevnik pre 24 satajoš 40 povezanih