Povezane vesti
Puđdemon: Ispolitizovane španske sudije naredile moje hapšenje u Barseloni
Politika 16.08.2024
BRISEL – Katalonski separatistički lider Karles Puđdemon izjavio je da se pojavio pred svojim pristalicama u Barseloni 8. avgusta jer je želeo da prisustvuje inauguraciji novog lidera Katalonije Salvadora Ile, ali da su, kako je naveo… »
Puđdemon kritikuje "ispolitizovane" španske sudije: Nisam se vratio u Kataloniju da bih bio uhapšen
Euronews 16.08.2024
Katalonski separatistički lider Karles Puđdemon izjavio je da se pojavio pred svojim pristalicama u Barseloni 8. avgusta jer je želeo da prisustvuje inauguraciji novog lidera Katalonije Salvadora Ile, ali da su, kako je naveo, "ispolitizovane" španske… »
Pućdemon: Ispolitizovane španske sudije naredile moje hapšenje u Barseloni
Danas 16.08.2024
Katalonski separatistički lider Karles Pućdemon izjavio je da se pojavio pred svojim pristalicama u Barseloni 8. avgusta jer je želeo da prisustvuje inauguraciji novog lidera Katalonije Salvadora Ile, ali da su, kako je naveo, „ispolitizovane“… »
Puđdamon: Ispolitizovane španske sudije naredile moje hapšenje u Barseloni
RTS 16.08.2024
Katalonski separatistički lider Karles Puđdamon izjavio je da se pojavio pred svojim pristalicama u Barseloni 8. avgusta jer je želeo da prisustvuje inauguraciji novog lidera Katalonije Salvadora Ile, ali da su, kako je naveo, "ispolitizovane" španske… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi ne odustaju: Svakim svojim zlodelom širite i još jače utvrđujete front protiv sebe
Pravda pre 1 satjoš 31 povezana

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 9 satijoš 9 povezanih

Švajcarske novine NZZ: Vučić je sve bespomoćniji, ne zna kako da zaustavi proteste
Novi magazin pre 7 satijoš 12 povezanih

Predsednica S. Makedonije: Odgovorni za tragediju u Kočanima ne smeju da izbegnu pravdu
N1 Info pre 36 minutajoš 233 povezane

Tužilaštvo naložilo MUP-u da utvrdi šta se desilo na protestu kada se začuo jak zvuk
RTV pre 1 satjoš 71 povezana