Povezane vesti
Puđdemon: Ispolitizovane španske sudije naredile moje hapšenje u Barseloni
Politika 16.08.2024
BRISEL – Katalonski separatistički lider Karles Puđdemon izjavio je da se pojavio pred svojim pristalicama u Barseloni 8. avgusta jer je želeo da prisustvuje inauguraciji novog lidera Katalonije Salvadora Ile, ali da su, kako je naveo… »
Puđdemon kritikuje "ispolitizovane" španske sudije: Nisam se vratio u Kataloniju da bih bio uhapšen
Euronews 16.08.2024
Katalonski separatistički lider Karles Puđdemon izjavio je da se pojavio pred svojim pristalicama u Barseloni 8. avgusta jer je želeo da prisustvuje inauguraciji novog lidera Katalonije Salvadora Ile, ali da su, kako je naveo, "ispolitizovane" španske… »
Pućdemon: Ispolitizovane španske sudije naredile moje hapšenje u Barseloni
Danas 16.08.2024
Katalonski separatistički lider Karles Pućdemon izjavio je da se pojavio pred svojim pristalicama u Barseloni 8. avgusta jer je želeo da prisustvuje inauguraciji novog lidera Katalonije Salvadora Ile, ali da su, kako je naveo, „ispolitizovane“… »
Puđdamon: Ispolitizovane španske sudije naredile moje hapšenje u Barseloni
RTS 16.08.2024
Katalonski separatistički lider Karles Puđdamon izjavio je da se pojavio pred svojim pristalicama u Barseloni 8. avgusta jer je želeo da prisustvuje inauguraciji novog lidera Katalonije Salvadora Ile, ali da su, kako je naveo, "ispolitizovane" španske… »
Vesti dana »

Novi Sad - studenti u blokadi pokušali noćas da blokiraju Skupštinu grada, policija ih sprečila
RTS pre 20 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 20 minutajoš 11 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih

Skupština Srbije danas nastavlja zasedanje, na dnevnom redu i Vučevićeva ostavka
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih