Povezane vesti
Nije znala da nađe Bosnu ni na karti: Kada je Amerikanka videla Bosanca, izgubila je tlo pod nogama: " Moji roditelji i…
Blic 16.08.2024
Da je znala da će uz prelepu prirodu, ukusnu hranu i pitome ljude, na Balkanu pronaći slučajno i čoveka svog života, Amerikanka Eli bi se verovatno nasmejala. Danas, posle nekoliko godina i veze na daljinu, sa Senćijem iz Bosne, njihova ljubavna… »
Zaljubila sam se u Bosanca čim sam ga videla: Moji roditelji i prijatelji su mislili da sam luda, a onda se dogodio preokret
Kurir 16.08.2024
Da postoje sudbinske ljubavi pokazuje i priča jedne Amerikanke i Bosanca, koji su već nakon nedelju dana od prvog susreta, koji se desio na Braču, znali da će zajedno provesti ostatak svog života. Kako su podelili na svom zajedničkom Instagram… »
Vesti dana »
Sneg na planinama i u nižim predelima – iz jutarnjeg minusa do maksimalnih šest stepeni
RTS pre 2 satajoš 42 povezane
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 3 satajoš 13 povezanih
Izveštaj HRW: Prisilno raseljavanje Palestinaca u Gazi predstavlja ratne zločine
Insajder pre 5 satijoš 26 povezanih
LSV: Uklonite prazničnu dekoraciju, da vam Novosađani ne bi to poskidali
Radio 021 pre 6 satijoš 18 povezanih
Gradonačelnik: Novi Sad neće organizovati doček Nove godine zbog tragedije
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih