Повезане вести
Чије „наредбе“ слуша Вучић: Немци неће рудник литијума у својој земљи, али у Србији – мора
Н1 Инфо 16.08.2024
Подели : Протесту против ископавања литијума у Србији нису завршени, а чини се да је и председник тек почео са турнејом по Србији, на којој слуша, али и говори о добрим странама пројекта "Јадар". Председник у својој турнеји, као… »
Институт о претњама Матковићу: У земљи у којој се научницима прети смрћу нема слободе
Радио 021 16.08.2024
Департман за економску историју и теорију Института економских наука подржао је јавно изречене ставове њиховог члана Александра Матковића. Матковић је јавно изнео ставове о копању литијума у Србији у отвореном писму компанији… »
Институт о претњама Матковићу: У земљи у којој се научницима прети смрћу нема слободе
Н1 Инфо 16.08.2024
Подели : Департман за економску историју и теорију Института економских наука подржао је јавно изречене ставове њиховог члана Александра Матковића, изнете у отвореном писму компанији "Рио Тинто", након којих су му упућене… »
Научник Александар Матковић за Инсајдер: Текстом сам хтео да покренем дебату о литијуму, а добио сам претње смрћу
Инсајдер 16.08.2024
Када је писао текст о евентуалном рударењу литијума у Србији, научни сарадник Института економских наука у Београду Александар Матковић каже за Инсајдер да му је циљ био да покрене дебату, а да није слутио да ће због тога… »
"Пратићемо те док не нестанеш": Претње онима који се огласе против Рио Тинта
Радио 021 16.08.2024
Протести против рударења литијума трају већ неко време у Србији, а они који причају против овог плана налазе се и на мети напада. Како пише Н1, научни сарадник при Институту економских наука у Београду Александар Матковић добио… »
Вести дана »
Спајић: Сагласан сам да би целом З. Балкану ЕУ требало да буде финална одредница
РТВ пре 38 минутајош 7 повезаних
Седам особа повређено у четири саобраћајна удеса током ноћи у Београду
Н1 Инфо пре 57 минутајош 9 повезаних
Ујутру магловито и облачно, током дана сунчано, температура до 16 степени
РТВ пре 1 сатјош 8 повезаних
ФТ: Трамп пожурује Зеленског да одговори на понуђени мировни споразум; Сирски: Војска и даље у Покровску
РТС пре 13 минутајош 8 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана