Povezane vesti
Čije „naredbe“ sluša Vučić: Nemci neće rudnik litijuma u svojoj zemlji, ali u Srbiji – mora
N1 Info 16.08.2024
Podeli : Protestu protiv iskopavanja litijuma u Srbiji nisu završeni, a čini se da je i predsednik tek počeo sa turnejom po Srbiji, na kojoj sluša, ali i govori o dobrim stranama projekta "Jadar". Predsednik u svojoj turneji, kao pravnik, ubeđuje… »
Institut o pretnjama Matkoviću: U zemlji u kojoj se naučnicima preti smrću nema slobode
Radio 021 16.08.2024
Departman za ekonomsku istoriju i teoriju Instituta ekonomskih nauka podržao je javno izrečene stavove njihovog člana Aleksandra Matkovića. Matković je javno izneo stavove o kopanju litijuma u Srbiji u otvorenom pismu kompaniji "Rio Tinto", nakon… »
Institut o pretnjama Matkoviću: U zemlji u kojoj se naučnicima preti smrću nema slobode
N1 Info 16.08.2024
Podeli : Departman za ekonomsku istoriju i teoriju Instituta ekonomskih nauka podržao je javno izrečene stavove njihovog člana Aleksandra Matkovića, iznete u otvorenom pismu kompaniji "Rio Tinto", nakon kojih su mu upućene pretnje, navodeći da "u… »
Naučnik Aleksandar Matković za Insajder: Tekstom sam hteo da pokrenem debatu o litijumu, a dobio sam pretnje smrću
Insajder 16.08.2024
Kada je pisao tekst o eventualnom rudarenju litijuma u Srbiji, naučni saradnik Instituta ekonomskih nauka u Beogradu Aleksandar Matković kaže za Insajder da mu je cilj bio da pokrene debatu, a da nije slutio da će zbog toga dobijati pretnje smrću… »
"Pratićemo te dok ne nestaneš": Pretnje onima koji se oglase protiv Rio Tinta
Radio 021 16.08.2024
Protesti protiv rudarenja litijuma traju već neko vreme u Srbiji, a oni koji pričaju protiv ovog plana nalaze se i na meti napada. Kako piše N1, naučni saradnik pri Institutu ekonomskih nauka u Beogradu Aleksandar Matković dobio je pretnje smrću… »
Vesti dana »
Birači pokazuju nezadovoljstvo Najnovije ankete javnog mnjenja pokazuju ko je u prednosti, koga više cene i zbog čega, ali i kakvo je mišljenje o Bajdenu!
Kurir pre 35 minutajoš 6 povezanih
Priveden gradski odbornik Miran Pogačar nakon protesta u Novom Sadu
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana
Sukob studenata i direktora SC Novi Sad: Direktor poliven crvenom farbom
Danas pre 18 minutajoš 1 povezana
Ana Brnabić: Žao mi je što ovo nije bio komemorativni skup, naše društvo je to zaslužilo
Politika pre 17 minutajoš 1 povezana