Povezane vesti
U jeku tenzija oko mosta na Ibru, kosovska policija sprovodi akciju u njegovoj okolini: Decu obukli u uniforme, zajedno…
Blic 16.08.2024
U jeku tenzija koje uključuju napore prištinskih vlasti da otvore glavni ibarski most za saobraćaj, u severnom delu Kosovske Mitrovice, u neposrednoj blizini mosta u toku je akcija Kosovske policije "Ja sam danas kosovski policajac". U policijske… »
Dok traju tenzije oko mosta Kosovska policija dovela decu u akciji „Ja sam danas kosovski policajac“
Danas 16.08.2024
U severnom delu Mitrovice u toku je akcija Kosovske policije „Ja sam danas kosovski policajac“, u jeku tenzija koje uključuju napore kosovskih vlasti da otvore glavni ibarski most za saobraćaj. Ova se akcija upravo odvija u njegovoj neposrednoj… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

„Javni servis ima obeveze prema građanima, kome služite“: Govor profesora ispred zgrade RTS-a
N1 Info pre 43 minutajoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih