Повезане вести

"Био ми је родитељ, тешко ми је да причам": Чувени Тика Шпиц скрхан је због смрти Синише Павића

"Био ми је родитељ, тешко ми је да причам": Чувени Тика Шпиц скрхан је због смрти Синише Павића

Мондо 16.08.2024
Глумац Предраг Смиљковић потресен је смрћу легендарног сценаристе Синише Павића, који је креирао једну од најупечатљивијих улога у његовој каријери. Глумац се прославио улогом Тике Шпица у култној серији "Породично благо", а у… »
Тика Шпиц сломљен због смрти Синише Павића: "Створио је све нас"

Тика Шпиц сломљен због смрти Синише Павића: "Створио је све нас"

Б92 16.08.2024
Глумац Предраг Смиљковић познат као Тика Шпиц огласио се након тужне вести да нас је напустио сценариста Синиша Павић. Како је глумац открио за Телеграф.рс, информацију је примио пре пола сата, те није спреман да превише говори… »
"Он је мени био све. Тај човек ми је био родитељ": Тика Шпиц скрхан болом због смрти Синише Павића: "Тешко ми је да причам..."…

"Он је мени био све. Тај човек ми је био родитељ": Тика Шпиц скрхан болом због смрти Синише Павића: "Тешко ми је да причам..."…

Блиц 16.08.2024
Сценариста Синиша Павић умро је у 92. години, а тужну вест потврдио је његов син. Глумац Предраг Смиљковић потресен је смрћу сценаристе, који је креирао једну од најупечатљивијих улога у његовој каријери. Наиме, глумац се… »
"Тешко ми је да причам..." Чувени Тика Шпиц скрхан због смрти Синише Павића, огласио се потресним речима: "Био ми је родитељ"…

"Тешко ми је да причам..." Чувени Тика Шпиц скрхан због смрти Синише Павића, огласио се потресним речима: "Био ми је родитељ"…

Курир 16.08.2024
Глумац Предраг Смиљковић потресен је смрћу легенрадног сценаристе Синише Павића, који је креирао једну од најупечатљивијих улога у његовој каријери. Глумац се прославио улогом Тике Шпица у култној серији "Породично благо", а у… »
"Створио је све нас": Тика Шпиц сломљен због одласка Синише Павића, открио да је сценариста био болестан

"Створио је све нас": Тика Шпиц сломљен због одласка Синише Павића, открио да је сценариста био болестан

Телеграф 16.08.2024
Препоручујемо. Глумац Предраг Смиљковић познат као Тика Шпиц огласио се након тужне вести да нас је напустио сценариста Синиша Павић. Како нам је открио, информацију је примио пре пола сата, те није спреман да превише говори на… »

Вести дана »