Povezane vesti

Tika Špic slomljen zbog smrti Siniše Pavića: "Stvorio je sve nas"

Tika Špic slomljen zbog smrti Siniše Pavića: "Stvorio je sve nas"

B92 16.08.2024
Glumac Predrag Smiljković poznat kao Tika Špic oglasio se nakon tužne vesti da nas je napustio scenarista Siniša Pavić. Kako je glumac otkrio za Telegraf.rs, informaciju je primio pre pola sata, te nije spreman da previše govori na tu temu. "Teško… »
"Bio mi je roditelj, teško mi je da pričam": Čuveni Tika Špic skrhan je zbog smrti Siniše Pavića

"Bio mi je roditelj, teško mi je da pričam": Čuveni Tika Špic skrhan je zbog smrti Siniše Pavića

Mondo 16.08.2024
Glumac Predrag Smiljković potresen je smrću legendarnog scenariste Siniše Pavića, koji je kreirao jednu od najupečatljivijih uloga u njegovoj karijeri. Glumac se proslavio ulogom Tike Špica u kultnoj seriji "Porodično blago", a u izjavi za Kurir je… »
"On je meni bio sve. Taj čovek mi je bio roditelj": Tika Špic skrhan bolom zbog smrti Siniše Pavića: "Teško mi je da…

"On je meni bio sve. Taj čovek mi je bio roditelj": Tika Špic skrhan bolom zbog smrti Siniše Pavića: "Teško mi je da…

Blic 16.08.2024
Scenarista Siniša Pavić umro je u 92. godini, a tužnu vest potvrdio je njegov sin. Glumac Predrag Smiljković potresen je smrću scenariste, koji je kreirao jednu od najupečatljivijih uloga u njegovoj karijeri. Naime, glumac se proslavio ulogom Tike… »
"Teško mi je da pričam..." Čuveni Tika Špic skrhan zbog smrti Siniše Pavića, oglasio se potresnim rečima: "Bio mi je…

"Teško mi je da pričam..." Čuveni Tika Špic skrhan zbog smrti Siniše Pavića, oglasio se potresnim rečima: "Bio mi je…

Kurir 16.08.2024
Glumac Predrag Smiljković potresen je smrću legenradnog scenariste Siniše Pavića, koji je kreirao jednu od najupečatljivijih uloga u njegovoj karijeri. Glumac se proslavio ulogom Tike Špica u kultnoj seriji "Porodično blago", a u izjavi za Kurir je… »
"Stvorio je sve nas": Tika Špic slomljen zbog odlaska Siniše Pavića, otkrio da je scenarista bio bolestan

"Stvorio je sve nas": Tika Špic slomljen zbog odlaska Siniše Pavića, otkrio da je scenarista bio bolestan

Telegraf 16.08.2024
Preporučujemo. Glumac Predrag Smiljković poznat kao Tika Špic oglasio se nakon tužne vesti da nas je napustio scenarista Siniša Pavić. Kako nam je otkrio, informaciju je primio pre pola sata, te nije spreman da previše govori na tu temu. - Teško… »

Vesti dana »