Povezane vesti
Izraelski ministar spoljnih poslova očekuje da saveznici napadnu Iran u slučaju osvete Izraelu
N1 Info 16.08.2024
Podeli : Izraelski ministar spoljnih poslova Izrael Kac rekao je danas svojim kolegama iz Francuske i Velike Britanije da njegova zemlja očekuje podršku "napadom" na Iran, u slučaju iranske osvete za ubistvo vođe Hamasa u Teheranu. „Ako Iran napadne, mi… »
Izraelski ministar spoljnih poslova očekuje da saveznici napadnu Iran u slučaju osvete Izraelu
NIN 16.08.2024
Izraelski ministar spoljnih poslova Izrael Kac rekao je danas svom francuskom i britanskom kolegi da njegova zemlja očekuje podršku "napadom" na Iran u slučaju iranske osvete za ubistvo vođe Hamasa u Teheranu. "Ako Iran napadne, mi očekujemo da se… »
Novi magazin 16.08.2024
Izraelski ministar spoljnih poslova Izrael Kac rekao je danas svom francuskom i britanskom kolegi da njegova zemlja očekuje podršku "napadom" na Iran u slučaju iranske osvete za ubistvo vođe Hamasa u Teheranu. "Ako Iran napadne, mi očekujemo da se… »
Vesti dana »
Studenti predstavljaju svoj program na više mesta u Beogradu i centralnoj Srbiji
N1 Info pre 8 satijoš 13 povezanih
Koalicija Evropska Srbija predala RIK-u potpise za izbornu listu
Morava info pre 1 satjoš 20 povezanih
Haos u Hagu: Holandska policija rasturila nasilne desničarske demonstracije
Kurir pre 55 minutajoš 23 povezane
Srbija gazi Litvaniju! Međedović rutinski do drugog boda, u nedelju prilika za trijumf
Kurir pre 2 satajoš 38 povezanih
Meč sezone! Osam golova u Surdulici, Partizan izbrisao minus dva
Sport klub pre 15 minutajoš 45 povezanih