Povezane vesti
Izraelski ministar spoljnih poslova očekuje da saveznici napadnu Iran u slučaju osvete Izraelu
N1 Info 16.08.2024
Podeli : Izraelski ministar spoljnih poslova Izrael Kac rekao je danas svojim kolegama iz Francuske i Velike Britanije da njegova zemlja očekuje podršku "napadom" na Iran, u slučaju iranske osvete za ubistvo vođe Hamasa u Teheranu. „Ako Iran napadne, mi… »
Izraelski ministar spoljnih poslova očekuje da saveznici napadnu Iran u slučaju osvete Izraelu
NIN 16.08.2024
Izraelski ministar spoljnih poslova Izrael Kac rekao je danas svom francuskom i britanskom kolegi da njegova zemlja očekuje podršku "napadom" na Iran u slučaju iranske osvete za ubistvo vođe Hamasa u Teheranu. "Ako Iran napadne, mi očekujemo da se… »
Novi magazin 16.08.2024
Izraelski ministar spoljnih poslova Izrael Kac rekao je danas svom francuskom i britanskom kolegi da njegova zemlja očekuje podršku "napadom" na Iran u slučaju iranske osvete za ubistvo vođe Hamasa u Teheranu. "Ako Iran napadne, mi očekujemo da se… »
Vesti dana »
Agencija: Svi putnici iz u Bugarskoj bezbedni, jedan lakše povređen
N1 Info pre 3 minutajoš 26 povezanih
(FOTO/VIDEO) Najmanje 38 mrtvih u zemljotresu u Indoneziji, EU šalje satelite za pomoć u spasavanju
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane
Odgovor Irana Americi rečima Dostojevskog: Onaj ko laže sebe više ne vidi istinu
Sputnik pre 2 satajoš 25 povezanih
Mađarska "u trci sa vremenom" zbog Pakša: Grade podvodnu branu na Dunavu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 21 povezana