Povezane vesti
Izraelski ministar spoljnih poslova očekuje da saveznici napadnu Iran u slučaju osvete Izraelu
N1 Info 16.08.2024
Podeli : Izraelski ministar spoljnih poslova Izrael Kac rekao je danas svojim kolegama iz Francuske i Velike Britanije da njegova zemlja očekuje podršku "napadom" na Iran, u slučaju iranske osvete za ubistvo vođe Hamasa u Teheranu. „Ako Iran napadne, mi… »
Izraelski ministar spoljnih poslova očekuje da saveznici napadnu Iran u slučaju osvete Izraelu
NIN 16.08.2024
Izraelski ministar spoljnih poslova Izrael Kac rekao je danas svom francuskom i britanskom kolegi da njegova zemlja očekuje podršku "napadom" na Iran u slučaju iranske osvete za ubistvo vođe Hamasa u Teheranu. "Ako Iran napadne, mi očekujemo da se… »
Novi magazin 16.08.2024
Izraelski ministar spoljnih poslova Izrael Kac rekao je danas svom francuskom i britanskom kolegi da njegova zemlja očekuje podršku "napadom" na Iran u slučaju iranske osvete za ubistvo vođe Hamasa u Teheranu. "Ako Iran napadne, mi očekujemo da se… »
Vesti dana »
Krivične prijave i istraga protiv bivše direktorke i zamenice direktorke Zavoda za zaštitu spomenika kulture
Politika pre 16 minutajoš 28 povezanih
Zelenski o deblokiranju kredita EU: Pravi signal u trenutnim okolnostima
Insajder pre 1 satjoš 37 povezanih
"Imate najviše pet dana" Tramp dao novi ultimatum Iranu, sprema i osvetu NATO zemljama, SAD upozorile svoje državljane: "Ovo je sramno!"
Blic pre 1 minutjoš 29 povezanih
Kakvo vreme nas čeka za Prvi maj? Čubrilo saopštio prognozu, evo kada se očekuje toplo vreme
Mondo pre 4 satijoš 35 povezanih
Vučić sa predsednicom EK razgovarao o daljem napretku Srbije na putu ka EU
Radio sto plus pre 26 minutajoš 16 povezanih