Повезане вести

Келиф: "Не могу да опишем страх који сам осећала током ОИ"

Келиф: "Не могу да опишем страх који сам осећала током ОИ"

Спортске.нет 16.08.2024
Алжирска боксерка Иман Келиф рекла је данас да не може да опише колики је страх осећала усред јавне полемике због лажних тврдњи о њеном полу и о њеном учешћу на олимпијском турниру у Паризу. Келиф је први пут причала јавно… »
Ништа вишак хромозома Погледајте невероватну трансформацију алжирске боксерке после Олимпијских игара! Једна сасвим другачија…

Ништа вишак хромозома Погледајте невероватну трансформацију алжирске боксерке после Олимпијских игара! Једна сасвим другачија…

Дневник 16.08.2024
У рингу освајачици златне медаље на ОИ нису потребни ни шминка ни фризура, а она је сада показала како изгледа када се дотера након спортских успеха. Алжирска боксерка Иман Хелиф једна је од спортиста који су обележили недавно… »
Контроверзна боксерка са Игара се први пут огласила после тужбе: „Не могу да опишем страх…“

Контроверзна боксерка са Игара се први пут огласила после тужбе: „Не могу да опишем страх…“

Нова 16.08.2024
: Контроверзна алжирска боксерка Иман Хелиф рекла је да не може да опише колики је страх осећала усред јавне полемике због лажних тврдњи о њеном полу и о њеном учешћу на олимпијском турниру у Паризу. Хелиф је први пут причала… »
Хелиф: Не могу да опишем страх који сам осећала током ОИ

Хелиф: Не могу да опишем страх који сам осећала током ОИ

Спорт клуб 16.08.2024
Алжирска боксерка Иман Хелиф рекла је данас да не може да опише колики је страх осећала усред јавне полемике због лажних тврдњи о њеном полу и о њеном учешћу на олимпијском турниру у Паризу. Хелиф је први пут причала јавно… »
Председник Тајвана изразио поштовање према олимпијској шампионки у боксу којој је оспораван пол

Председник Тајвана изразио поштовање према олимпијској шампионки у боксу којој је оспораван пол

Радио сто плус 16.08.2024
“Заслужили сте поштовање и дивљење не само због наступа у рингу, вец́ и због велике благости коју сте показали ван њега”, рекао је Лаи на свечаности за олимпијске спортисте у председничкој палати. Лин је прошле суботе… »
Хелиф: Не могу да опишем страх који сам осећала током Олимпијских игара

Хелиф: Не могу да опишем страх који сам осећала током Олимпијских игара

Радио сто плус 16.08.2024
Хелиф је први пут причала јавно откако је поднела тужбу у Француској због узнемиравања на интернету. Она је рекла да је била повређена и уплашена због пажње и узнемиравања на друштвеним мрежама током Олимпијских игара у… »
Хелиф: "Не могу да опишем колики сам страх осећала"

Хелиф: "Не могу да опишем колики сам страх осећала"

Б92 16.08.2024
Алжирска боксерка Иман Хелиф рекла је данас да не може да опише колики је страх осећала усред јавне полемике због лажних тврдњи о њеном полу и о њеном учешћу на олимпијском турниру у Паризу. Хелиф је први пут причала јавно… »

Вести дана »