Повезане вести

Шериф Ендиаје иде у шпанску Ла Лигу?!

Шериф Ендиаје иде у шпанску Ла Лигу?!

Спортске.нет 16.08.2024
Пред фудбалерима Црвене звезде је двомеч против Бодо/Глимта у плеј-офу за улазак у Лигу шампиона, екипа је максимално фокусирана на то, али прелазни рок још траје, жива је ствар и људи из руководства црвено-белих раде и на том… »
Словеначки фудбалер Вања Дркушић дошао у Звезду на једногодишњу позајмицу

Словеначки фудбалер Вања Дркушић дошао у Звезду на једногодишњу позајмицу

Политика 16.08.2024
Словеначки фудбалски репрезентативац Вања Дркушић прешао је из руског Зенита у Црвену звезду на једногодишњу позајмицу, саопштио је данас клуб из Београда. Дркушић (24) игра на позицији позицију штопера, у клуб стиже на… »
Е, у томе је разлика, Звезда доводи оне који је носе у срцу и који ће за њу да "гину"

Е, у томе је разлика, Звезда доводи оне који је носе у срцу и који ће за њу да "гину"

Спортски журнал 16.08.2024
Вања Дркушић је стигао на "Маракану", а после парафа уговора окачио је слику из младих дана са травњака стадиона "Рајко Митић" и данас са истог места. Зенит је купио Вању Дркушића (24), па репрезентативца Словеније проследио… »
ФОТО Сањајте људи, снови се остварују: То добро зна нови фудбалер Звезде

ФОТО Сањајте људи, снови се остварују: То добро зна нови фудбалер Звезде

Нова 16.08.2024
: Вања Дркушић, штопер фудбалске репрезентације Словеније, показао је да се снови и заиста могу остварити. Словенац је потписао једногодишњи уговор са Црвеном звездом у коју је дошао као позајмљени играч Зенита. Дркушић је… »
Звезда остаје без најбољег стрелца?!

Звезда остаје без најбољег стрелца?!

Б92 16.08.2024
Шериф Ендиаје би могао да напусти Црвену звезду. Црвена звезда се припрема за двомеч против Бодо Глимта у квалификацијама за Лигу шампиона, али упркос фокусу на терен, паралелно се воде интензивне активности у прелазном року… »
Снови се остварују: Слике Дркушића од којих ће се најежити сваки Звездаш! (фото+видео)

Снови се остварују: Слике Дркушића од којих ће се најежити сваки Звездаш! (фото+видео)

Хот спорт 16.08.2024
Заиста му значи много овај потпис. Нови фудбалер Црвене звезде је репрезентативац Словеније, Вања Дркушић, који игра на позицији штопера и долази у клуб на једногодишњу позајмицу из Зенита. Дркушић ће наступати у црвено-белом… »
Сањајте децо, снови се остварују

Сањајте децо, снови се остварују

Спорт клуб 16.08.2024
Још као мали пошао је Вања да види како игра та велика Звезда, а сада ће навијачи имати прилику да виде како он игра и бори се за успехе клуба. Снови дечака из Словеније постали су стварност, а шампион Србије је добио велико… »
"Још к'о дете ја сам био ту", навијачи Звезде одушевљени Дркушићевом објавом!

"Још к'о дете ја сам био ту", навијачи Звезде одушевљени Дркушићевом објавом!

Спортске.нет 16.08.2024
Фудбалер Зенита из Санкт Петербурга Вања Дркушић прешао је данас на једногодишњу позајмицу у Црвену звезду. "Потписом за Црвену звезду остварујем дечачки сан. Срећан сам што сам овде и једва чекам да почнем да тренирам. Иза… »
Испливала фотографија која је одушевила све навијаче Звезде ФОТО

Испливала фотографија која је одушевила све навијаче Звезде ФОТО

Б92 16.08.2024
Вања Дркушић, најновије појачање Црвене звезде, за београдске црвено-беле навија од малена, чему сведочи и једна фотографија. Црвена звезда је представила најновије појачање, Словенца Вању Дркушића, који ће носити дрес са… »
Три прста, црвено-бели дрес и Маракана! Клинац са фотографије од данас је играч Звезде, Вања Дркушић

Три прста, црвено-бели дрес и Маракана! Клинац са фотографије од данас је играч Звезде, Вања Дркушић

Мондо 16.08.2024
Словеначки фудбалер Вања Дркушћ објавио на Инстаграму фотографију на којој је као клинац био одушевљен посетом "Маракани". Сада је она његово радно место. Нови фудбалер Црвене звезде Вања Дркушић (1999) сањао је као дете да… »
Дркушић стигао на Маракану

Дркушић стигао на Маракану

Спортски журнал 16.08.2024
Зенит до краја сезоне позајмио словеначког штопера. Словеначки репрезентативни штопер Вања Дркушић (24) прешао је из Зенита у Црвену звезду на једногодишњу позајмицу, саопштили су црвено-бели. Спортски директор Црвене звезде… »
Фудбалер Вања Дркушић из Зенита прешао на позајмицу у Црвену звезду

Фудбалер Вања Дркушић из Зенита прешао на позајмицу у Црвену звезду

Данас 16.08.2024
Фудбалер Зенита из Санкт Петербурга Вања Дркушић прешао је данас на једногодишњу позајмицу у Црвену звезду. „Потписом за Црвену звезду остварујем дечачки сан. Срећан сам што сам овде и једва чекам да почнем да тренирам. Иза… »
Вања Дркушић у црвено-белом: "Хвала Богу – пустили су ме да дођем у Звезду"

Вања Дркушић у црвено-белом: "Хвала Богу – пустили су ме да дођем у Звезду"

Дневник 16.08.2024
Словеначки репрезентативац Вања Дркушић је и званично промовисан као ново појачање Црвене звезде. У Љутице Богдана штопер стиже на једногодишњу позајмицу из Зенита. Добродошлицу Дркушићу први су пожелели председник Светозар… »
"Хвала Богу - пустили су ме да дођем у Звезду"

"Хвала Богу - пустили су ме да дођем у Звезду"

Б92 16.08.2024
Вања Дркушић је и званично постао нови штопер Црвене звезде, доласком на једногодишњу позајмицу из Зенита. Он је потписао уговор на стадиону "Рајко Митић", изабрао број 33 и на представљању изјавио да тиме остварује дечачки… »
Званично: Дркушић нови играч Звезде, велико појачање пред борбу за Лигу шампиона

Званично: Дркушић нови играч Звезде, велико појачање пред борбу за Лигу шампиона

Нова 16.08.2024
: Вања Дркушић, штопер фудбалске репрезентације Словеније, потписао је једногодишњи уговор са Црвеном звездом у коју је дошао као позајмљени играч Зенита. Дркушић је био један од најбољих штопера током Европског првенства у… »
Дркушић стигао да командује одбраном Звезде: Пустили су ме да дођем, остварио сам дечачки сан

Дркушић стигао да командује одбраном Звезде: Пустили су ме да дођем, остварио сам дечачки сан

Мондо 16.08.2024
Вања Дркушић и званично је нови фудбалер Црвене звезде. Вања Дркушић и званично је нови фудбалер Црвене звезде, дошао је на позајмицу из Зенита. Изабрао је број 33 и биће један од "капиталаца" Владана Милојевића у борби за… »
Дркушић: Богу хвала, пустили су ме да дођем у Звезду!

Дркушић: Богу хвала, пустили су ме да дођем у Звезду!

Спорт клуб 16.08.2024
Вања Дркушић је у клупским просторијама Црвене звезде потписао да ће у наредних годину дана играти за шампиона Србије као позајмљен играч Зенита. Дркушић је још раније током дана потписао, о чему је известио Спорт клуб, а сада… »

Вести дана »