Povezane vesti
Aleksandar Atanasijević okončao reprezentativnu karijeru: "Sam sebi sam davao injekcije da bih igrao za Srbiju"
Dnevnik 16.08.2024
Proslavljeni srpski odbojkaš Aleksandar "Bata" Atanasijević je odlučio da okonča reprezentativnu karijeru nakon završetka Olimpijskih igara, a igranje za reprezentaciju mu je oduvek bilo zadovoljstvo. U poslednjem nastupu za reprezentaciju, Atanasijević… »
"Sam sebi sam davao injekcije da bih igrao za Srbiju"
B92 16.08.2024
Proslavljeni srpski odbojkaš Aleksandar "Bata" Atanasijević je odlučio da okonča reprezentativnu karijeru nakon završetka Olimpijskih igara, a igranje za reprezentaciju mu je oduvek bilo zadovoljstvo. U poslednjem nastupu za reprezentaciju, Atanasijević… »
Atanasijević i SK intervju: O požrtvovanju i reprezentaciji
Sport klub 16.08.2024
Proslavljeni odbojkaš Aleksandar Atanasijević po završetku Olimpijskih igara stavio je tačku na reprezentativnu karijeru. Oprostio se pobedom protiv Kanade u svom 241. nastupu u plavom dresu, a nedugo zatim bio je gost Sport kluba gde je u zanimljivom… »
Vesti dana »

Đoković posle 4 sata drame saznao sa kim igra: Treći put ove godine ide na poznatog Britanca
Mondo pre 54 minutajoš 8 povezanih

MUP: Demonstranti pokušali da nasilno uđu na Filozofski fakultet, policija sprečila upad
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Delegacija Srpske liste upozorila francuskog izaslanika na represiju Prištine prema Srbima
Danas pre 6 satijoš 1 povezana