Povezane vesti
Aleksandar Atanasijević okončao reprezentativnu karijeru: "Sam sebi sam davao injekcije da bih igrao za Srbiju"
Dnevnik 16.08.2024
Proslavljeni srpski odbojkaš Aleksandar "Bata" Atanasijević je odlučio da okonča reprezentativnu karijeru nakon završetka Olimpijskih igara, a igranje za reprezentaciju mu je oduvek bilo zadovoljstvo. U poslednjem nastupu za reprezentaciju… »
"Sam sebi sam davao injekcije da bih igrao za Srbiju"
B92 16.08.2024
Proslavljeni srpski odbojkaš Aleksandar "Bata" Atanasijević je odlučio da okonča reprezentativnu karijeru nakon završetka Olimpijskih igara, a igranje za reprezentaciju mu je oduvek bilo zadovoljstvo. U poslednjem nastupu za reprezentaciju… »
Atanasijević i SK intervju: O požrtvovanju i reprezentaciji
Sport klub 16.08.2024
Proslavljeni odbojkaš Aleksandar Atanasijević po završetku Olimpijskih igara stavio je tačku na reprezentativnu karijeru. Oprostio se pobedom protiv Kanade u svom 241. nastupu u plavom dresu, a nedugo zatim bio je gost Sport kluba gde je u zanimljivom… »
Vesti dana »
VIDEO Govor rektora Univerziteta u Beogradu koji je ispraćen aplauzom: „Nemojte da dovodite u pitanje našu podršku studentima“
Nova pre 2 satajoš 42 povezane
Ko je Nataša Vukšić: Vučićeva saradnica iz senke koja je igrala ulogu u rekonstrukciji železničke stanice
Nova ekonomija pre 7 satijoš 8 povezanih
„Raspust je, pa postoji strah da je nastradao veći broj dece“: U požaru u Turskoj 76 mrtvih
N1 Info pre 54 minutajoš 39 povezanih