Povezane vesti
Aleksandar Atanasijević okončao reprezentativnu karijeru: "Sam sebi sam davao injekcije da bih igrao za Srbiju"
Dnevnik 16.08.2024
Proslavljeni srpski odbojkaš Aleksandar "Bata" Atanasijević je odlučio da okonča reprezentativnu karijeru nakon završetka Olimpijskih igara, a igranje za reprezentaciju mu je oduvek bilo zadovoljstvo. U poslednjem nastupu za reprezentaciju, Atanasijević… »
"Sam sebi sam davao injekcije da bih igrao za Srbiju"
B92 16.08.2024
Proslavljeni srpski odbojkaš Aleksandar "Bata" Atanasijević je odlučio da okonča reprezentativnu karijeru nakon završetka Olimpijskih igara, a igranje za reprezentaciju mu je oduvek bilo zadovoljstvo. U poslednjem nastupu za reprezentaciju, Atanasijević… »
Atanasijević i SK intervju: O požrtvovanju i reprezentaciji
Sport klub 16.08.2024
Proslavljeni odbojkaš Aleksandar Atanasijević po završetku Olimpijskih igara stavio je tačku na reprezentativnu karijeru. Oprostio se pobedom protiv Kanade u svom 241. nastupu u plavom dresu, a nedugo zatim bio je gost Sport kluba gde je u zanimljivom… »
Vesti dana »

Mali iz Budimpešte o odluci EU koja pogađa Srbiju: "Ogroman problem imamo u ovom trenutku"
B92 pre 28 minutajoš 40 povezanih

Savet EU: Od 1. januara 2026. zabraniti uvoz ruskog gasa, kao i tranzit
Radio 021 pre 15 minutajoš 84 povezane

Nato zemlja sa kojom se graniči Srbija nudi pomoć Putinu! Evo kako će ruski predsednik stići do Budimpešte na sastanak sa Trampom
Blic pre 54 minutajoš 26 povezanih

Oglasila se ćerka generala Pavkovića: Marijina tužna objava dira u srce
Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 62 povezane

Posetili smo rodno mesto generala Nebojše Pavkovića: Meštani Senjskog rudnika u suzama, slomila ih tužna vest
Telegraf pre 3 minutajoš 34 povezane