Повезане вести

Ово је песма која ће се певати у Скадарлији: Отпевао ју је Недељко Билкић, стихове је написао Добрица Ерић, а посвећена је…

Ово је песма која ће се певати у Скадарлији: Отпевао ју је Недељко Билкић, стихове је написао Добрица Ерић, а посвећена је…

Вечерње новости 16.08.2024
НЕДЕЉКО БИЛКИЋ одавно је стекао статус живе легенде домаће народне музике, а како га глас одлично служи и у деветој деценији, и даље је активан, па је своје слушаоце обрадовао новом песмом "Бели граде", коју је сам компоновао… »

Нова 16.08.2024
: Недељко Билкић одавно је стекао статус живе легенде домаће народне музике, а како га глас одлично служи и у деветој деценији, и даље је активан, па је своје слушаоце обрадовао новом песмом "Бели граде", коју је сам компоновао… »
Ова песма ће се певати у Скадарлији: Отпевао ју је Недељко Билкић, стихове је написао Добрица Ерић, а посвећена је Београду…

Ова песма ће се певати у Скадарлији: Отпевао ју је Недељко Билкић, стихове је написао Добрица Ерић, а посвећена је Београду…

Курир 16.08.2024
Недељко Билкић одавно је стекао статус живе легенде домаће народне музике, а како га глас одлично служи и у деветој деценији, и даље је активан, па је своје слушаоце обрадовао новом песмом "Бели граде", коју је сам компоновао… »

Вести дана »