Povezane vesti

Užas u Pančevu! Drug umotao dečaku (13) glavu u foliju i snimao za Tiktok! Majka uznemirena: Zamalo dete da mi umre...

Užas u Pančevu! Drug umotao dečaku (13) glavu u foliju i snimao za Tiktok! Majka uznemirena: Zamalo dete da mi umre...

Kurir 16.08.2024
Nepoznata žena je pozvala telefonom i rekla da joj sin ne diše... "Moj sin je umalo nastradao zbog "dečije igre" i snimanja nekakvog izazova za Tiktok, a da nije bilo slučajne prolaznice koja je primetila da dete ne diše, ne smem ni da izgovorim šta… »
"Zamalo dete da mi umre, pored glave je bilo krvi" Horor u Pančevu, umotao dečaku (13) telo i snimao za TikTok

"Zamalo dete da mi umre, pored glave je bilo krvi" Horor u Pančevu, umotao dečaku (13) telo i snimao za TikTok

Mondo 16.08.2024
U Pančevu se umalo dogodila tragedija zbog dečije igre koja se snimala za društvene mreže. Majka dečaka (13) iz Pančeva ispričala je da je njen sin 4. avgusta ove godine zadobio ozbiljne povrede tokom dečije igre koja je snimana za društvenu… »
„Moj sin ne diše...“ drug umotao dečaku (13) glavu u foliju i snimao za Tiktok! Majka van sebe: Dete mi je umalo…

„Moj sin ne diše...“ drug umotao dečaku (13) glavu u foliju i snimao za Tiktok! Majka van sebe: Dete mi je umalo…

Dnevnik 16.08.2024
"Moj sin je umalo nastradao zbog "dečije igre" i snimanja nekakvog izazova za Tiktok, a da nije bilo slučajne prolaznice koja je primetila da dete ne diše, ne smem ni da izgovorim šta bi bilo." Ovim rečima započela je priču majka dečaka (13) iz… »
Opasan Tiktok izazov umalo odneo dečiji život u Pančevu: "Umotao je mog sina u foliju, dete nije disalo"

Opasan Tiktok izazov umalo odneo dečiji život u Pančevu: "Umotao je mog sina u foliju, dete nije disalo"

Telegraf 16.08.2024
Dečak, kome je drug (15) umotao celo telo, ali i glavu u foliju, izgubio je svest i pao na beton, zbog čega je završio i u bolnici. "Moj sin je umalo nastradao zbog "dečije igre" i snimanja nekakvog izazova za Tiktok, a da nije bilo slučajne… »

Vesti dana »