Povezane vesti
"Kada sam raspoložena, ko sme da mi otme mikrofon?" Zorana Arunović otkrila koja pevačica joj je ostala dužna
Mondo 16.08.2024
Zorana Arunović je za MONDO pričala o svemu kroz šta je prošla na Olimpijskim igrama, a zatim se dotakla Milice Todorović sa kojom je zapevala na proslavi. Zorana Arunović i Damir Mikec obradovali su naciju i na Olimpijskim igrama u Parizu doneli su… »
Kako su Srbi pobedili turskog Džejms Bonda? Zorana Arunović za MONDO progovorila o kolegi koji je postao hit
Mondo 16.08.2024
Zorana Arunović je u intervjuu za MONDO pričala i o Jusufu Dikeču, kolegi koji je postao viralan zbog svog načina pucanja. Zorana Arunović i Damir Mikec obradovali su naciju i na Olimpijskim igrama u Parizu doneli su prvu medalju Srbiji. I to zlatnu… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Završen protest prosvetnih radnika i studenata: Traže objektivno izveštavanje i ispunjenje zahteva
Vreme pre 1 satjoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 32 minutajoš 42 povezane