Povezane vesti
U jeku karijere napustile male ekrane i nestale! Evo gde su danas Ines, Tamara, Lidija, Ivana: Ova voditeljka se udala za grofa
Kurir 17.08.2024
Ines Gavrilović, Tamara Raonić, Ivana Baltić, Lidija Skrinjik, Nataša Milovanović... bile su prepoznatljiva TV lica, a onda su totalno promenile život. Retko ih možemo videti na malim ekranima, gradskim dešavanjima ili da daju intervjue. Promenile… »
Dugo je vodila "Grand šou", pa potpuno nestala sa scene: Evo kako Tamara Raonić izgleda posle toliko godina ilegale: "Život…
Blic 16.08.2024
Bivša voditeljka Tamara Raonić devedesetih godina bila je jedno od omiljenih TV lica, međutim, 2006. godine donela je odluku da se povuče sa malih ekrana, i od tada se o njoj skoro ništa nije znalo u javnosti. Tamara je svojom lepotom, šarmom i… »
Vesti dana »

Sindikalci o prvomajskom protestu: Tražimo izmene zakona o radu i štrajku
RTS pre 17 minutajoš 103 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 34 minutajoš 67 povezanih

Novi šatori ispred Skupštine Srbije, ali i stolovi i stolice; Iz Pionirskog parka se oglasio student Miloš Pavlović: "Mnogo ljudi je reklo da će nas danas posetiti"
Blic pre 17 minutajoš 38 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana

Ključne tačke sporazuma o retkim mineralima između SAD i Ukrajine - nema vraćanja duga, oštrije prema Rusiji
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih