Povezane vesti

Alkaraz: Ponekad je veoma teško da se kontrolišeš kad ti je puls tako visok

Alkaraz: Ponekad je veoma teško da se kontrolišeš kad ti je puls tako visok

Politika 17.08.2024
SINSINATI - Španski teniser Karlos Alkaraz uputio je javno izvinjenje zbog lomljenja reketa i ponašanja tokom meča u kom ga je Francuz Gael Monfis pobedio u osmini finala mastersa u Sinsinatiju. "Izvinjavam se jer moj jučerašnji stav nije bio… »
Alkaraz se pokajao: "To mi se više neće ponoviti!"

Alkaraz se pokajao: "To mi se više neće ponoviti!"

Sportske.net 17.08.2024
Španski teniser Karlos Alkaraz sinoć je doživeo jedan od najtežih poraza u sezoni. Nakon što ga je najbolji igrač svih vremena Srbin Novak Đoković savladao u olimpijskom finalu poljuljani Španac nije ličio na sebe u duelu sa veteranom Gaelom… »
Karlos Alkaraz se izvinio: „Potrudiću se da se to više ne ponovi“

Karlos Alkaraz se izvinio: „Potrudiću se da se to više ne ponovi“

Hot sport 17.08.2024
Karlos Alkaraz nije poznat po burnim reakcijama. Španski teniser Karlos Alkaraz sinoć je pretrpeo jedan od najtežih poraza ove sezone. Nakon poraza od Novaka Đokovića u finalu Olimpijskih igara, Alkaraz je nastavio sa slabom formom, izgubivši od… »
Alkaraz se oglasio nakon što je polomio reket usred meča i poslao poruku

Alkaraz se oglasio nakon što je polomio reket usred meča i poslao poruku

Nova 17.08.2024
: Karlos Alkaraz uputio je javno izvinjenje zbog lomljenja reketa i ponašanja tokom meča u kom ga je Francuz Gael Monfis pobedio u osmini finala mastersa u Sinsinatiju. „Izvinjavam se jer moj jučerašnji stav nije bio korektan i to je nešto što ne… »
Alkaraz pukao: Ja sam čovek, ponekad je veoma teško da se kontrolišeš kad ti je puls tako visok

Alkaraz pukao: Ja sam čovek, ponekad je veoma teško da se kontrolišeš kad ti je puls tako visok

Dnevnik 17.08.2024
Ponekad je tako teško kad se gubi, pa i Karlos je sportista... SINSINATI: Španski teniser Karlos Alkaraz uputio je javno izvinjenje zbog lomljenja reketa i ponašanja tokom meča u kom ga je Francuz Gael Monfis pobedio u osmini finala mastersa u… »
Oglasio se Alkaras posle incidenta i poslao snažnu poruku

Oglasio se Alkaras posle incidenta i poslao snažnu poruku

B92 17.08.2024
Karlos Alkaras izvinio se javnosti zbog lomljenja reketa tokom Mastersa u Sinsinatiju. Alkaras je doživeo šokantan poraz od Galea Monfisa u drugom kolu Sinsinatija, a u trećem setu je prvi put u karijeri polomio reket. I nije ga samo polomio, već se… »
Alkaras bez igre i bez kontrole: Osećao sam da igram užasno (video)

Alkaras bez igre i bez kontrole: Osećao sam da igram užasno (video)

Sportski žurnal 17.08.2024
Svetski broj tri besneo u Sinsinatiju. Posle poraza od Gaela Monfisa u Sinsinatiju, Karlos Alkaras je priznao da je to bio najgori meč u karijeri, i rekao je da nije mogao da se kontroliše pošto je razbio reket tokom šokantnog poraza od Gaela Monfisa… »
Novak do kraja Sinsinatija moze da ostane bez drugog mesta: Postoji samo jedan scenario

Novak do kraja Sinsinatija moze da ostane bez drugog mesta: Postoji samo jedan scenario

Nova 17.08.2024
: Kako je Karlos Alkaraz poražen u 2. kolu mastersa u Sinsinatiju, jedini teniser koji može da sruši Novaka Đokovića sa 2. mesta na ATP listi - Aleksander Zverev. Srpski teniser je odustao od Sinsinatija i time ostao bez 1.000 ATP poena, a sada zna… »
Alkaraz se totalno pogubio! Kakav je ovo izgovor?! Španac šokirao sve brutalnim razbijanjem reketa, a posle poraza je rekao…

Alkaraz se totalno pogubio! Kakav je ovo izgovor?! Španac šokirao sve brutalnim razbijanjem reketa, a posle poraza je rekao…

Kurir 17.08.2024
Španski teniser Karlos Alkaraz doživeo je neočekivani poraz od Gaela Monfisa u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju. Treći teniser sveta je bio slobodan u prvoj rundi što znači da je izgubio prvi meč koji je odigrao nakon finala Olimpijskih igara… »
Alkaraz je ispao, ali jedan rival hoće da napravi haos Novaku: Navijaćemo protiv njega, mora da izgubi!

Alkaraz je ispao, ali jedan rival hoće da napravi haos Novaku: Navijaćemo protiv njega, mora da izgubi!

Mondo 17.08.2024
Novak Đoković je prebrinuo jednu brigu, ali sada bi mogao da ga sa drugog mesta na ATP listi sruši Aleks Zverev. Karlos Alkaraz se potpuno raspao u Sinsinatiju i ispao je od Gaela Monfisa već na prvom koraku! Bio je nekadašnji broj jedan slobodan u… »
"Ovo je moj najgori meč u životu!" Alkaraz izgubio trku sa Novakom, pa odmah tražio izgovore

"Ovo je moj najgori meč u životu!" Alkaraz izgubio trku sa Novakom, pa odmah tražio izgovore

Mondo 17.08.2024
Karlos Alkaraz se žalio na centralni teren i svoju formu, uopšte nije bio zadovoljan nastupom u Sinsinatiju. Nikako da dođe sebi nakon poraza od Novaka Đokovića Karlos Alkaraz! Svi su ga videli kao najvećeg favorita za osvajanje zlata na Olimpijskim… »

Vesti dana »