Повезане вести
Италијански тенисер Јаник Синер први полуфиналиста мастерса у Синсинатију
Политика 17.08.2024
СИНСИНАТИ- Италијански тенисер Јаник Синер први је полуфиналиста мастерса у Синсинатију пошто је после великог преокрета победио Руса Андреја Рубљова резултатом 2:1 (4:6, 7:5, 6:4) за два сата и 27 минута. Рубљов је први стигао… »
Алкараз после пораза од Монфиса: Ово је био најгори меч који сам одиграо у каријери
Политика 17.08.2024
СИНСИНАТИ – Шпански тенисер Карлос Алкараз изјавио је да је меч који је одиграо против Француза Гаела Монфиса у другом колу Мастерс турнира у Синсинатију најгори у његовој каријери. „Ово је било доста непријатно за мене. Ово је… »
Алкарас се извинио због поломљеног рекета у поразу од Монфилса
Нови магазин 17.08.2024
Карлос Алкарас, трећи тенисер на АТП светској листи, извинио се данас због свог недоличног понашања у мечу који је изгубио на мастерсу у Синсинатију од Гаела Монфилса, у петак увече. Алкарас је поломио рекет, након што га је… »
Синер граби ка титули: Италијан након великог преокрета победио Руса и заказао полуфинале Синсинатија
Вечерње новости 17.08.2024
Италијански тенисер Јаник Синер победио је након преокрета руског тенисера Андреја Рубљова са 2:1 (4:6, 7:5, 6:4). ФОТО: Тањуг/АП Рус је феноменално започео меч, направио два брејка и претрпео један у првом сету, што му је било… »
Алкарас се извинио
Вести онлине 17.08.2024
Шпански тенисер Карлос Алкараз упутио је јавно извињење због ломљења рекета и понашања током меча у којем га је Француз Гаел Монфис победио у осмини финала мастерса у Синсинатију. “Извињавам се, јер мој јучерашњи став није… »
Невиђена хистерија: Погледајте како је Алкарас поломио рекет у поразу од Монфиса (ВИДЕО)
Вести онлине 17.08.2024
Шпански тенисер Карлос Алкарас показао је и другу страну своје личности. Да ли је то видео на примеру најбољег тенисера икада Новака Ђоковића или не, тек Карлитос је – поломио рекет! Бесни Шпанац је у трећем сету у мечу другог… »
Алкарас после испада: Ја сам човек, имао сам нагомилане проблеме изнутра
Спортски журнал 17.08.2024
Алкарас је ове године освојио Ролан Гарос и Вимблдон, а недавно је поражен од Новака Ђоковића у финалу Олимпијских игара у Паризу. Шпански тенисер Карлос Алкарас упутио је јавно извињење због ломљења рекета и понашања током… »
Лицемерни запад напао на карлоса алкараза: Млади тенисер морао да се извињава због људске реакције! (фото)
Хот спорт 17.08.2024
Бескрајно лицемерје не зна за срамоту. Западни естаблишмент у тенису прелази све границе здравог разума, па након суспензије руских тенисера, дисквалфиикација Новака Ђоковића, сада је на удару био и Карлос Алкараз. Наиме они су… »
Зверев ударио на тениску легенду: Федерер је био привилегован, терени су били по његовој мери
Немачки тенисер, Александар Зверев има план да напредује на АТП листи, а то се може догодити већ после турнира у Синсинатију. ФОТО: Тањуг/АП Зверев ће у четвртфиналу играти против Бена Шелтона, али је пре тога, после победе над… »
"Извињавам се због свог понашања": Огласио се Алкараз после меча у Синсинатију (фото)
Шпански тенисер, Карлос Алкараз поразен је у шеснаестини финала Мастерса у Синисинатију од француског тенисера, Гаела Монфиса резултатом 2:1 по сетовима 4:6, 7:6, 6:4. ФОТО: Тањуг/АП Млади шпански тенисер, Карлос Алкарас извинио… »
"Правио сам разне ствари на терену, ово никада": Француски тенисер изазвао Алкараза (видео)
Шпански тенисер, Карлос Алкараз поразен је у шеснаестини финала Мастерса у Синисинатију од француског тенисера, Гаела Монфиса резултатом 2:1 по сетовима 4:6, 7:6, 6:4. ФОТО: ЕПА-ЕФЕ/ЦАРОЛИНЕ БЛУМБЕРГ Млади шпанац, Алкарас се у… »
Ђоковиц́ има нови проблем пред пут у Америку
Вести онлине 17.08.2024
Новака Ђоковиц́а неочекивани пораз Карлоса Алкараса сачувао је на другом месту АТП листе што значи да би српски ас требало да буде други носилац на УС Опену, али је претходно потребно да неко у Синсинатију заустави Сашу Зверева… »
Алкараз: "Одиграо сам најгори меч у каријери, ово је потпуно други спорт!"
Спортске.нет 17.08.2024
"Ово је било доста непријатно за мене. Ово је био најгори меч који сам одиграо у каријери", изјавио је Алкараз на конференцији за медије, после пораза од Монфиса. Шпански тенисер је рекао да се осећао добро пред почетак турнира… »
"Федерер је био привилегован, правили су терене по његовој мери"
Б92 17.08.2024
Александер Зверев има неколико вема важних недеља пред собом. Тенисер из Хамбурга има план да напредује на АТП листи, а то се може догодити већ после турнира у Синсинатију. Како год било, Зверев ће у четвртфуналу од 20.30 часова… »
Новаку Ђоковићу прети пад са другог места: После турнира у Синсинатију све ће бити јасно
Како је Карлос Алкараз поражен у другом колу мастерса у Синсинатију, једини тенисер који може да сруши Новака Ђоковића са 2. места на АТП листи је Александер Зверев. ФОТО: Тањуг/АП Српски ас је одустао од поменутог турнира и… »
"Ово је био мој најгори меч": Алкараз разочаран после пораза од Монфиса
Шпански тенисер, Карлос Алкараз поразен је у шеснаестини финала Мастерса у Синисинатију од француског тенисера, Гаела Монфиса резултатом 2:1 по сетовима 4:6, 7:6, 6:4. Фото: Профимедиа Шпански тенисер Карлос Алкараз изјавио је да… »
Тренутно највећи нолетов ривал је разочаран: Баш му је тешко пао пораз од Монфиса! (видео)
Хот спорт 17.08.2024
Нико није очекивао да ће изгубити на самом почетку! Шпански тенисер Карлос Алкараз изразио је дубоко незадовољство након што је изгубио од Гаела Монфиса у другом колу Мастерс турнира у Синсинатију, истичући да је ово био… »
Алкараз разочаран поразом од Монфиса: Био је то најгори меч у каријери
Еуроневс 17.08.2024
Карлос Алкараз је елиминисан у другом колу тениског турнира у Синсинатију од Гаела Момфиса (0:2) и оправдање је нашао у свом тенису, али не само у томе. "Непријатан пораз, мислим да је ово био најгори меч који сам одиграо у… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 3 сатајош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 49 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане