Povezane vesti
Italijanski teniser Janik Siner prvi polufinalista mastersa u Sinsinatiju
Politika 17.08.2024
SINSINATI- Italijanski teniser Janik Siner prvi je polufinalista mastersa u Sinsinatiju pošto je posle velikog preokreta pobedio Rusa Andreja Rubljova rezultatom 2:1 (4:6, 7:5, 6:4) za dva sata i 27 minuta. Rubljov je prvi stigao do brejka u prvom setu… »
Alkaraz posle poraza od Monfisa: Ovo je bio najgori meč koji sam odigrao u karijeri
Politika 17.08.2024
SINSINATI – Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je da je meč koji je odigrao protiv Francuza Gaela Monfisa u drugom kolu Masters turnira u Sinsinatiju najgori u njegovoj karijeri. „Ovo je bilo dosta neprijatno za mene. Ovo je bio najgori meč… »
Alkaras se izvinio zbog polomljenog reketa u porazu od Monfilsa
Novi magazin 17.08.2024
Karlos Alkaras, treći teniser na ATP svetskoj listi, izvinio se danas zbog svog nedoličnog ponašanja u meču koji je izgubio na mastersu u Sinsinatiju od Gaela Monfilsa, u petak uveče. Alkaras je polomio reket, nakon što ga je više puta besno udarao… »
Siner grabi ka tituli: Italijan nakon velikog preokreta pobedio Rusa i zakazao polufinale Sinsinatija
Večernje novosti 17.08.2024
Italijanski teniser Janik Siner pobedio je nakon preokreta ruskog tenisera Andreja Rubljova sa 2:1 (4:6, 7:5, 6:4). FOTO: Tanjug/AP Rus je fenomenalno započeo meč, napravio dva brejka i pretrpeo jedan u prvom setu, što mu je bilo dovoljno da ga osvoji… »
Alkaras se izvinio
Vesti online 17.08.2024
Španski teniser Karlos Alkaraz uputio je javno izvinjenje zbog lomljenja reketa i ponašanja tokom meča u kojem ga je Francuz Gael Monfis pobedio u osmini finala mastersa u Sinsinatiju. “Izvinjavam se, jer moj jučerašnji stav nije bio korektan i to… »
Neviđena histerija: Pogledajte kako je Alkaras polomio reket u porazu od Monfisa (VIDEO)
Vesti online 17.08.2024
Španski teniser Karlos Alkaras pokazao je i drugu stranu svoje ličnosti. Da li je to video na primeru najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića ili ne, tek Karlitos je – polomio reket! Besni Španac je u trećem setu u meču drugog kola Sinsinatija… »
Alkaras posle ispada: Ja sam čovek, imao sam nagomilane probleme iznutra
Sportski žurnal 17.08.2024
Alkaras je ove godine osvojio Rolan Garos i Vimbldon, a nedavno je poražen od Novaka Đokovića u finalu Olimpijskih igara u Parizu. Španski teniser Karlos Alkaras uputio je javno izvinjenje zbog lomljenja reketa i ponašanja tokom meča u kom ga je… »
Licemerni zapad napao na karlosa alkaraza: Mladi teniser morao da se izvinjava zbog ljudske reakcije! (foto)
Hot sport 17.08.2024
Beskrajno licemerje ne zna za sramotu. Zapadni establišment u tenisu prelazi sve granice zdravog razuma, pa nakon suspenzije ruskih tenisera, diskvalfiikacija Novaka Đokovića, sada je na udaru bio i Karlos Alkaraz. Naime oni su zamislili da Španac… »
Zverev udario na tenisku legendu: Federer je bio privilegovan, tereni su bili po njegovoj meri
Nemački teniser, Aleksandar Zverev ima plan da napreduje na ATP listi, a to se može dogoditi već posle turnira u Sinsinatiju. FOTO: Tanjug/AP Zverev će u četvrtfinalu igrati protiv Bena Šeltona, ali je pre toga, posle pobede nad Pablom Karenjom… »
"Pravio sam razne stvari na terenu, ovo nikada": Francuski teniser izazvao Alkaraza (video)
Španski teniser, Karlos Alkaraz porazen je u šesnaestini finala Mastersa u Sinisinatiju od francuskog tenisera, Gaela Monfisa rezultatom 2:1 po setovima 4:6, 7:6, 6:4. FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG Mladi španac, Alkaras se u jednom trenutku meča… »
"Izvinjavam se zbog svog ponašanja": Oglasio se Alkaraz posle meča u Sinsinatiju (foto)
Španski teniser, Karlos Alkaraz porazen je u šesnaestini finala Mastersa u Sinisinatiju od francuskog tenisera, Gaela Monfisa rezultatom 2:1 po setovima 4:6, 7:6, 6:4. FOTO: Tanjug/AP Mladi španski teniser, Karlos Alkaras izvinio se javnosti zbog… »
Đoković ima novi problem pred put u Ameriku
Vesti online 17.08.2024
Novaka Đokovića neočekivani poraz Karlosa Alkarasa sačuvao je na drugom mestu ATP liste što znači da bi srpski as trebalo da bude drugi nosilac na US Openu, ali je prethodno potrebno da neko u Sinsinatiju zaustavi Sašu Zvereva koji je sada glavna… »
Alkaraz: "Odigrao sam najgori meč u karijeri, ovo je potpuno drugi sport!"
Sportske.net 17.08.2024
"Ovo je bilo dosta neprijatno za mene. Ovo je bio najgori meč koji sam odigrao u karijeri", izjavio je Alkaraz na konferenciji za medije, posle poraza od Monfisa. Španski teniser je rekao da se osećao dobro pred početak turnira. "Trenirao sam veoma… »
"Federer je bio privilegovan, pravili su terene po njegovoj meri"
B92 17.08.2024
Aleksander Zverev ima nekoliko vema važnih nedelja pred sobom. Teniser iz Hamburga ima plan da napreduje na ATP listi, a to se može dogoditi već posle turnira u Sinsinatiju. Kako god bilo, Zverev će u četvrtfunalu od 20.30 časova igrati protiv Bena… »
Novaku Đokoviću preti pad sa drugog mesta: Posle turnira u Sinsinatiju sve će biti jasno
Kako je Karlos Alkaraz poražen u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju, jedini teniser koji može da sruši Novaka Đokovića sa 2. mesta na ATP listi je Aleksander Zverev. FOTO: Tanjug/AP Srpski as je odustao od pomenutog turnira i time ostao bez 1.000 ATP… »
"Ovo je bio moj najgori meč": Alkaraz razočaran posle poraza od Monfisa
Španski teniser, Karlos Alkaraz porazen je u šesnaestini finala Mastersa u Sinisinatiju od francuskog tenisera, Gaela Monfisa rezultatom 2:1 po setovima 4:6, 7:6, 6:4. Foto: Profimedia Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je da je meč koji je… »
Trenutno najveći noletov rival je razočaran: Baš mu je teško pao poraz od Monfisa! (video)
Hot sport 17.08.2024
Niko nije očekivao da će izgubiti na samom početku! Španski teniser Karlos Alkaraz izrazio je duboko nezadovoljstvo nakon što je izgubio od Gaela Monfisa u drugom kolu Masters turnira u Sinsinatiju, ističući da je ovo bio najlošiji meč njegove… »
Alkaraz razočaran porazom od Monfisa: Bio je to najgori meč u karijeri
Euronews 17.08.2024
Karlos Alkaraz je eliminisan u drugom kolu teniskog turnira u Sinsinatiju od Gaela Momfisa (0:2) i opravdanje je našao u svom tenisu, ali ne samo u tome. "Neprijatan poraz, mislim da je ovo bio najgori meč koji sam odigrao u karijeri", rekao je Alkaraza… »
Vesti dana »
Ministarka pravde: Skup studenata ispred novosadskog suda pritisak na pravosuđe
Radio 021 pre 4 satijoš 30 povezanih
Novi Sad: Maskirani huligani bejzbol palicama pretukli mlade fudbalere u centru grada
Beta pre 34 minutajoš 27 povezanih
Protest ispred Vazduhoplovne akademije, od četvrtka najavljena obustava rada
Insajder pre 6 satijoš 17 povezanih