Povezane vesti

"Dobar dan, ja sam Vesna, vaš muž je moj tata" Pevačici se javila maćeha, a onda joj je dobila surov odgovor

"Dobar dan, ja sam Vesna, vaš muž je moj tata" Pevačici se javila maćeha, a onda joj je dobila surov odgovor

Mondo 17.08.2024
Popularna pevačica je tek nedavno otkrila detalje razgovora sa maćehom, kada je pokušala da upozna oca. Popularna pevačica Vesna Đogani otvoreno je govorila o svom teškom detinjstvu i izazovima sa kojima se suočila od najmlađih dana. Deo života… »
Pevačica nikada nije upoznala oca, pozvala maćehu i doživela ogromno razočarenje: "Ja sam Vesna, vaš muž je moj tata…

Pevačica nikada nije upoznala oca, pozvala maćehu i doživela ogromno razočarenje: "Ja sam Vesna, vaš muž je moj tata…

Blic 17.08.2024
Pevačica Vesna Đogani u više navrata pričala je o svom teškom detinjstvu, a iako je želela da upozna oca, to se nikada nije desilo. Vesna je danas udata za densera Đoleta Đoganija i imaju dvoje dece, starijeg sina Adriana i mlađu ćerku Lorenu, a… »
"Dobar dan, ja sam Vesna, a vaš muž je moj tata'" Pevačica nikada nije upoznala oca, a rečenica maćehe je skroz slomila

"Dobar dan, ja sam Vesna, a vaš muž je moj tata'" Pevačica nikada nije upoznala oca, a rečenica maćehe je skroz slomila

Kurir 17.08.2024
Denserka i pevačica Vesna Đogani ispričala je nedavno u jednoj emisiji da svog oca nikada nije upoznala. - Tatu nikad nisam upoznala, ne znam kako izgleda, a znamo kako se zove i preziva... Meni su se javila njegova braća iz Knina iz Hrvatske. Mi smo… »

Vesti dana »