Povezane vesti
"Dobar dan, ja sam Vesna, vaš muž je moj tata" Pevačici se javila maćeha, a onda joj je dobila surov odgovor
Mondo 17.08.2024
Popularna pevačica je tek nedavno otkrila detalje razgovora sa maćehom, kada je pokušala da upozna oca. Popularna pevačica Vesna Đogani otvoreno je govorila o svom teškom detinjstvu i izazovima sa kojima se suočila od najmlađih dana. Deo života je… »
Pevačica nikada nije upoznala oca, pozvala maćehu i doživela ogromno razočarenje: "Ja sam Vesna, vaš muž je moj tata. Htela…
Blic 17.08.2024
Pevačica Vesna Đogani u više navrata pričala je o svom teškom detinjstvu, a iako je želela da upozna oca, to se nikada nije desilo. Vesna je danas udata za densera Đoleta Đoganija i imaju dvoje dece, starijeg sina Adriana i mlađu ćerku Lorenu, a svoju… »
Vesti dana »
Dobili su ne samo bitku nego i rat za Oskara: Velika pobeda filma 'Jedna bitka za drugom'
BBC News pre 53 minutajoš 40 povezanih
Janik Siner bez brejka slavio u finalu Indijan Vels i ostvario jedan neverovatan rekord
Danas pre 33 minutajoš 23 povezane
Danas toplo, a potom sledi obrt! Pravi vremenski rolerkoster, u ovom delu Srbije pašće sneg, evo šta nas čeka
Dnevnik pre 1 satjoš 14 povezanih
Tramp udario na saveznike: Pomagali smo vam oko Ukrajine, sada je red na vas!
Pravda pre 48 minutajoš 13 povezanih