Povezane vesti
Rusija i Ukrajina: „Situacija je pod kontrolom“, kako izveštavaju ruski mediji o ukrajinskom upadu
Blic 17.08.2024
Medijski izveštaji tvrde da su ukrajinski napadi osujećeni, jedan za drugim, a da vlasti evakuišu civile i nude obeštećenje pogođenima. „Danima pod vatrom, ali niko nije zaboravljen. Tako mi pomažemo narodu", glasio je uvod centralnog dnevnika na… »
Rusija i Ukrajina: „Situacija je pod kontrolom“, kako izveštavaju ruski mediji o ukrajinskom upadu
Južne vesti 17.08.2024
Getty Images Putin u razgovoru sa guvernerkom Kurske oblasti Medijski izveštaji tvrde da su ukrajinski napadi osujećeni, jedan za drugim, a da vlasti evakuišu civile i nude obeštećenje pogođenima. „Danima pod vatrom, ali niko nije zaboravljen. Tako mi… »
Rusija i Ukrajina: "Situacija je pod kontrolom", kako izveštavaju ruski mediji o ukrajinskom upadu
NIN 17.08.2024
Medijski izveštaji tvrde da su ukrajinski napadi osujećeni, jedan za drugim, a da vlasti evakuišu civile i nude obeštećenje pogođenima. "Danima pod vatrom, ali niko nije zaboravljen. Tako mi pomažemo narodu", glasio je uvod centralnog dnevnika na… »
Vesti dana »
Indeks percepcije korupcije za 2025: Najlošiji rezultat Srbije u poslednje dve decenije
N1 Info pre 8 minutajoš 1 povezana
VIDEO: Novi poraz Denvera, Jokić upisao još jedan tripl-dabl
Radio 021 pre 29 minutajoš 10 povezanih
Skoro dva i po miliona prijava za upis nelegalnih objekata - kada stižu prva rešenja
Sputnik pre 3 minutajoš 5 povezanih