Povezane vesti

Rusija i Ukrajina: „Situacija je pod kontrolom“, kako izveštavaju ruski mediji o ukrajinskom upadu

Rusija i Ukrajina: „Situacija je pod kontrolom“, kako izveštavaju ruski mediji o ukrajinskom upadu

Blic 17.08.2024
Medijski izveštaji tvrde da su ukrajinski napadi osujećeni, jedan za drugim, a da vlasti evakuišu civile i nude obeštećenje pogođenima. „Danima pod vatrom, ali niko nije zaboravljen. Tako mi pomažemo narodu", glasio je uvod centralnog dnevnika na… »

Južne vesti 17.08.2024
Getty Images Putin u razgovoru sa guvernerkom Kurske oblasti Medijski izveštaji tvrde da su ukrajinski napadi osujećeni, jedan za drugim, a da vlasti evakuišu civile i nude obeštećenje pogođenima. „Danima pod vatrom, ali niko nije zaboravljen. Tako mi… »
Rusija i Ukrajina: "Situacija je pod kontrolom", kako izveštavaju ruski mediji o ukrajinskom upadu

Rusija i Ukrajina: "Situacija je pod kontrolom", kako izveštavaju ruski mediji o ukrajinskom upadu

NIN 17.08.2024
Medijski izveštaji tvrde da su ukrajinski napadi osujećeni, jedan za drugim, a da vlasti evakuišu civile i nude obeštećenje pogođenima. "Danima pod vatrom, ali niko nije zaboravljen. Tako mi pomažemo narodu", glasio je uvod centralnog dnevnika na… »

Vesti dana »