Povezane vesti
Rusija i Ukrajina: „Situacija je pod kontrolom“, kako izveštavaju ruski mediji o ukrajinskom upadu
Blic 17.08.2024
Medijski izveštaji tvrde da su ukrajinski napadi osujećeni, jedan za drugim, a da vlasti evakuišu civile i nude obeštećenje pogođenima. „Danima pod vatrom, ali niko nije zaboravljen. Tako mi pomažemo narodu", glasio je uvod centralnog dnevnika na… »
Rusija i Ukrajina: „Situacija je pod kontrolom“, kako izveštavaju ruski mediji o ukrajinskom upadu
Južne vesti 17.08.2024
Getty Images Putin u razgovoru sa guvernerkom Kurske oblasti Medijski izveštaji tvrde da su ukrajinski napadi osujećeni, jedan za drugim, a da vlasti evakuišu civile i nude obeštećenje pogođenima. „Danima pod vatrom, ali niko nije zaboravljen. Tako mi… »
Rusija i Ukrajina: "Situacija je pod kontrolom", kako izveštavaju ruski mediji o ukrajinskom upadu
NIN 17.08.2024
Medijski izveštaji tvrde da su ukrajinski napadi osujećeni, jedan za drugim, a da vlasti evakuišu civile i nude obeštećenje pogođenima. "Danima pod vatrom, ali niko nije zaboravljen. Tako mi pomažemo narodu", glasio je uvod centralnog dnevnika na… »
Vesti dana »
Hladno i oblačno vreme u Srbiji na poslednji dan 2025. godine sa slabim snegom na planinama
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 21 povezana
Počeo zimski raspust za učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji
Pirotske vesti pre 2 satajoš 16 povezanih
Bocan-Harčenko: Nacionalizacija NIS-a bila bi u suprotnosti sa sporazumom Rusije i Srbije
Beta pre 10 minutajoš 14 povezanih