Povezane vesti
Vulin: Odlično znam šta zapadne službe rade u Srbiji, to su nam potvrdili i Kinezi i Rusi
Pravda 17.08.2024
Oni koji su protiv jadarita u Vladi Srbije ćute, ne smeju oni to baš glasno da kažu, kaže Vulin. Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da apsolutno podržava politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u mnogim stvarima, a… »
Vulin o protestima protiv iskopavanja litijuma: Dobro znam šta strane zapadne službe rade
Radio 021 17.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin komentarisao je temu iskopavanja litijuma i protesta koji se dešavaju širom zemlje. Vulin je u gostovanju na Radio-televiziji Srbije (RTS) rekao da u Vladi postoje ljudi koji su protiv rudarenja. Međutim, kako… »
Vulin: Podržavam politiku predsednika Vučića
Telegraf 17.08.2024
Apsolutno podržavam predsednika Vučića kada je u pitanju jadarit. Nije sam bez obzira što mnogi kalkulanti i oportunisti misle da su uvek pametniji od svih ostalih zato što ćute, rekao je Vulin. "Apsolutno podržavam politiku predsednika Aleksandra Vučića… »
Vesti dana »
Sprečen krvavi linč na Hvaru, planirali napad na Srbe: Zbog tetovaže "Srbija" navijači Torcide krenuli na sezonske radnike sa palicama i fantomkama!
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
Da li ste znali za ovaj podatak na Mundijalu? Mnoge je iznenadio, ovo nikada dosad nije viđeno
Nova pre 47 minutajoš 42 povezane
Dubai osvojio prvu titulu ABA lige, Partizan završio sezonu bez trofeja i najavljuje promene u timu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 31 povezana
STIŽE TOPLIJI VIKEND: U Nišu danas do 24 stepena, od nedelje ponovo pljuskovi i grmljavina
Glas juga pre 2 satajoš 18 povezanih