Povezane vesti

Vulin: Podržavam politiku predsednika Vučića

Politika 17.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da apsolutno podržava politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u mnogim stvarima, a naročito kada je u pitanju projekat Jadarit. Vulin je u jutarnjem Dnevniku RTS-a, na konstataciju… »
Vulin: Odlično znam šta zapadne službe rade u Srbiji, to su nam potvrdili i Kinezi i Rusi

Vulin: Odlično znam šta zapadne službe rade u Srbiji, to su nam potvrdili i Kinezi i Rusi

Pravda 17.08.2024
Oni koji su protiv jadarita u Vladi Srbije ćute, ne smeju oni to baš glasno da kažu, kaže Vulin. Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da apsolutno podržava politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u mnogim stvarima, a… »
Vulin o protestima protiv iskopavanja litijuma: Dobro znam šta strane zapadne službe rade

Vulin o protestima protiv iskopavanja litijuma: Dobro znam šta strane zapadne službe rade

Radio 021 17.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin komentarisao je temu iskopavanja litijuma i protesta koji se dešavaju širom zemlje. Vulin je u gostovanju na Radio-televiziji Srbije (RTS) rekao da u Vladi postoje ljudi koji su protiv rudarenja. Međutim… »

Telegraf 17.08.2024
Apsolutno podržavam predsednika Vučića kada je u pitanju jadarit. Nije sam bez obzira što mnogi kalkulanti i oportunisti misle da su uvek pametniji od svih ostalih zato što ćute, rekao je Vulin. "Apsolutno podržavam politiku predsednika Aleksandra… »

Vesti dana »