Повезане вести

Вулин: Подржавам политику председника Вучића

Политика 17.08.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је данас да апсолутно подржава политику председника Србије Александра Вучића у многим стварима, а нарочито када је у питању пројекат Јадарит. Вулин је у јутарњем Дневнику… »
Вулин: Одлично знам шта западне службе раде у Србији, то су нам потврдили и Кинези и Руси

Вулин: Одлично знам шта западне службе раде у Србији, то су нам потврдили и Кинези и Руси

Правда 17.08.2024
Они који су против јадарита у Влади Србије ћуте, не смеју они то баш гласно да кажу, каже Вулин. Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је данас да апсолутно подржава политику председника Србије Александра Вучића у… »
Вулин о протестима против ископавања литијума: Добро знам шта стране западне службе раде

Вулин о протестима против ископавања литијума: Добро знам шта стране западне службе раде

Радио 021 17.08.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин коментарисао је тему ископавања литијума и протеста који се дешавају широм земље. Вулин је у гостовању на Радио-телевизији Србије (РТС) рекао да у Влади постоје људи који су против… »

Телеграф 17.08.2024
Апсолутно подржавам председника Вучића када је у питању јадарит. Није сам без обзира што многи калкуланти и опортунисти мисле да су увек паметнији од свих осталих зато што ћуте, рекао је Вулин. "Апсолутно подржавам политику… »

Вести дана »