Povezane vesti
Pomoć u vrelim letnjim danima: Meridian fondacija donirala klima uređaje Domu za decu bez roditeljskog staranja
Kurir 17.08.2024
Meridian fondacija od početka godine, pokretanjem i sprovođenjem svojih društveno odgovornih akcija, iskazuje želju da svako dete u Srbiji bude jednako tretirano, bez obzira na prisutne razlike i ograničenja. Kako bi obradovala mališane bez… »
Pomoć u vrelim letnjim danima: Meridian fondacija donirala klima uređaje Domu za decu bez roditeljskog staranja
Blic 17.08.2024
Meridian fondacija od početka godine, pokretanjem i sprovođenjem svojih društveno odgovornih akcija, iskazuje želju da svako dete u Srbiji bude jednako tretirano, bez obzira na prisutne razlike i ograničenja. Kako bi obradovala mališane bez… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 30 minutajoš 54 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Inicijativa „Most ostaje“ ostavila šut ispred Skupštine grada, tvrdi da ne postoji projekat za novi most VIDEO
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih