Повезане вести
„Први пут сам оца покушала да убијем са 15 година“: Језива исповест Ведране Рудан о тешком детињству
Нова 17.08.2024
: Књижевница је једном приликом говорила о томе да је у два наврата покушала да убије оца, који је годинама вршио насиље у кући. Ведрана Рудан изненадила је својом исповешћу када је признала да је први пут са 15 година покушала… »
"Два пута сам Покушала да убијем оца": Језива исповест Ведране Рудан о тешком детињству и насиљу: "Била сам крвава, кад је…
Блиц 17.08.2024
Хрватска књижевница Ведрана Рудан одувек је без улепшавања говорила о свом животу, а једном приликом открила је детаље лошег односа који је имала са својим оцем. Ведрана Рудан једном приликом је у емисији "ТВ лица као сав… »
"Два пута сам покушала да убијем оца" Ведрана Рудан о језивом насиљу, бацио је на стаклени ормар због сукње
Мондо 17.08.2024
Позната списатељица отворила је душу о турбулентним породичним односима. Ведрана Рудан понзата је по томе да је без длаке на језику, а у прошлости је у више наврата отворено говорила о својим породичним односима. Тако се једном… »
"Два пута сам Покушала да убијем оца" Језива исповест Ведране Рудан о тешком детињству и бруталном насиљу: Била сам сва…
Курир 17.08.2024
Хрватска књижевница Ведрана Рудан одувек је без улепшавања говорила о свом животу, а једном приликом открила је детаље лошег односа који је имала са својим оцем. Ведрана Рудан једном приликом је у емисији "ТВ лица као сав… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 32 минутајош 17 повезаних
Србин из Крушевца нови директор БМВ-а: Каријеру започео као практикант, стигао до директорске фотоље, а запослени га обожавају
Курир пре 2 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 3 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 23 минутајош 29 повезаних