Povezane vesti
Zvanično: Due na Parku prinčeva za 60 miliona evra
Sportski žurnal 17.08.2024
Olimpijski reprezentativac Francuske prešao u PSŽ. Vezni igrač Rena Dezire Due je potpisao petogodišnji ugovor s Pari sen Žermenom, saopštio je klub. - Drago mi je zbog dolaska u PSŽ. Uzbuđen sam, srećan i ponosan. Ovo je ostvarenje sna. Jedva čekam da… »
Dezire Due prešao iz Rena u Pari Sen Žermen
Sport klub 17.08.2024
Due (19) je sa PSŽ-om potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Rena. Francuski fudbaler Dezire Due novi je igrač Pari Sen Žermena, saopštio je klub iz Pariza. 📣 «̶ ̶A̶n̶n̶o̶n̶c̶e̶ ̶D̶o̶u̶é̶ ̶»̶ Désiré Doué rejoint le Paris Saint-Germain ❤️💙… »
Jedan od najboljih: Pari Sen Žermen doveo pojačanje za 60 miliona evra
Večernje novosti 17.08.2024
Francuski fudbaler Dezire Due novi je igrač Pari Sen Žermena, saopštio je danas klub iz Pariza. Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI Mladi fudbaler će stići iz Rena za oko 60.000.000 evra, a u trci za krilnog napadača bio je i Bajern iz Minhena. On je jedan od… »
PSŽ doveo francuskog olimpijca za 50 miliona €
B92 17.08.2024
Francuski fudbaler Dezire Due novi je igrač Pari Sen Žermena, saopštio je klub iz Pariza. Due (19) je sa PSŽ-om potpisao petogodišnji ugovor, a u klub dolazi iz Rena. "Drago mi je što sam došao u PSŽ. Zaista sam uzbuđen, srecan i ponosan. Ovo je… »
Vesti dana »
SSP: Šapić se bavi imenom novog mosta preko Save a ne pominje pogibiju radnika na gradilištu
Beta pre 42 minutajoš 28 povezanih
Zapadni Balkan rizikuje da do juna kolektivno izgubi više od 700 miliona evra iz Plana rasta EU
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 46 povezanih
Zasad nema podataka o šteti ili povredama od jakog zemljotresa kod Japana
Beta pre 2 satajoš 31 povezana
"Hitno zaustaviti neprijateljstva i postići prekid vatre": Kina o haosu u Ormuskom moreuzu
Mondo pre 6 minutajoš 62 povezane