Povezane vesti
"Terao me da se snimamo, novac uzimao za sebe" Kristina optužila gorštaka Daneta za zlostavljanje i opet se oglasila! Evo…
Kurir 17.08.2024
Javnost u Srbiji ali širom regiona ostala je u šoku nakon što je Kristina Salković, supruga gorštaka Danijela Daneta Biorca, obelodanila na društvenim mrežama da je bila žrtva porodičnog nasilja. Ona je ranije optužila Daneta i njegovu majku… »
"Želi da zadrži naše bolesno dete zbog donacija": Kristina optužila gorštaka Daneta za zlostavljanje, opet se oglasila…
Blic 17.08.2024
Javnost u Srbiji, ali širom regiona bila je šokirana kada je Kristina Salković, supruga gorštaka Danijela Daneta Biorca, obelodanila na društvenim mrežama da je bila žrtva porodičnog nasilja. Ona je ranije optužila Daneta i njegovu majku da su je… »
Tražila idilu sa gorštakom Danetom, pa preživela torturu: Terao me da se snimamo, a novac uzimao za sebe
Mondo 17.08.2024
Kristina u velikoj ispovesti ispričala kako je zapravo izgledao njen život na Goliji tvrdeći da se i dalje oseća jako loše. Javnost u Srbiji ali širom regiona ostala je u šoku nakon što je Kristina Salković, supruga gorštaka Danijela Daneta… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
„Mnogo sam preduzela da nešto promenim“: Ko je Ana Ferik Ivanovič, jedna od govornica na protestu u Beogradu?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Građevinski investitor i tajkun zavodiće red na Bliskom istoku: Preživeo atentat sa Trampom, dobio važnu funkciju
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane