Повезане вести
Славна глумица потврдила да јој се рак вратио: Не може да се оперише, открила и колико јој је још живота остало
Мондо 17.08.2024
Глумица и звезда популарног шоу програма "Сатурдаи нигхт ливе" открила је поражавајуће вести. Уколико сте љубитељи америчког шоу програма " Сатурдаи Нигхт Ливе" кроз који су прошле највеће светске звезде, попут Ким Кардашијан… »
Имам тумор који не може да се оперише Позната глумица објавила тужне вести: Остало ми је још оволико живота
Ало 17.08.2024
Звезда СНЛ-а рекла је да рак у њеном грлу не може да се оперише. Глумица и комичарка Викторија Џексон открила је да јој се тумор вратио. Звезда СНЛ-а рекла је да рак у њеном грлу не може да се оперише. Комичарка са Флориде… »
Чувена глумица објавила: "Имам тумор који не може да се оперише, остало ми је још оволико да живим"
Телеграф 17.08.2024
Препоручујемо. Глумица и комичарка Викторија Џексон која је многима позната из легендарног "Сатурдаи нигхт ливе" објавила је да јој се рак вратио. Звезда СНЛ-а рекла је да рак у њеном грлу не може да се оперише. Комичарка са… »
Вести дана »
Јовановићи донели ТСЦ-у преокрет и победу за прекид црне серије
Спортске.нет пре 19 минутајош 29 повезаних
Црна Трава, Предејане и Вучје код Лесковца и Медвеђа остају без могућности да точе гориво на пумпама
Југ пресс пре 2 сатајош 47 повезаних
Каква је ситуација у нуклеарки Фукушима: Огласила се ИАЕА након земљотреса
Ало пре 1 сатјош 25 повезаних