Povezane vesti
Slavna glumica potvrdila da joj se rak vratio: Ne može da se operiše, otkrila i koliko joj je još života ostalo
Mondo 17.08.2024
Glumica i zvezda popularnog šou programa "Saturday night live" otkrila je poražavajuće vesti. Ukoliko ste ljubitelji američkog šou programa " Saturday Night Live" kroz koji su prošle najveće svetske zvezde, poput Kim Kardašijan, Arijane Grande… »
Imam tumor koji ne može da se operiše Poznata glumica objavila tužne vesti: Ostalo mi je još ovoliko života
Alo 17.08.2024
Zvezda SNL-a rekla je da rak u njenom grlu ne može da se operiše. Glumica i komičarka Viktorija Džekson otkrila je da joj se tumor vratio. Zvezda SNL-a rekla je da rak u njenom grlu ne može da se operiše. Komičarka sa Floride, koja je glumila u… »
Čuvena glumica objavila: "Imam tumor koji ne može da se operiše, ostalo mi je još ovoliko da živim"
Telegraf 17.08.2024
Preporučujemo. Glumica i komičarka Viktorija Džekson koja je mnogima poznata iz legendarnog "Saturday night live" objavila je da joj se rak vratio. Zvezda SNL-a rekla je da rak u njenom grlu ne može da se operiše. Komičarka sa Florida, koja je… »
Vesti dana »
I Šurlan primljen u bolnicu u Sremskoj Kamenici zbog zdravstvenih tegoba
N1 Info pre 4 satijoš 84 povezane
Policija: U Kragujevcu uhapšen osumnjičeni za krađu robe vredne 460.000 dinara
Novi magazin pre 1 satjoš 83 povezane
"Plašim se jedne stvari": Trener Štutgarta pred meč sa Crvenom zvezdom
Večernje novosti pre 1 satjoš 39 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Izrael prihvatio prekid vatre sa Hezbolahom; IDF nastavlja sa napadima na Gazu – poginulo 11 civila
RTV pre 31 minutajoš 35 povezanih
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 8 satijoš 35 povezanih