Повезане вести
Вучић: Огроман новац уложен у невладин антидржавни сектор да би ме рушили
Радио сто плус 17.08.2024
“Огроман је новац уложен у моје рушење у последних 7 или 8 година када је било јасно да Србија иде својим независним, самосталним путем” рекао је Вучић, приликом посете манифестацији “Дани проје и сира”, у Медвеђици, наводећи да… »
Вучић: Рекордан прилив новца у Србију проследње две године, у циљу рушења мене
ИндексОнлине 17.08.2024
ЖАГУБИЦА – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је током прошле и ове године у Србију ушла рекордна свота новца невладиним организацијама (НВО) које имају за циљ рушење њега, наводећи да је реч о десетинама… »
Вучиц́: Огроман новац је убачен у нашу земљу са несумњивим циљем дестабилизације Србије /видео/
Спутник 17.08.2024
Огроман новац је убачен у нашу земљу са несумњивим циљем дестабилизације Србије, изјавио је председник Александар Вучиц́. „Проучавао сам колико је новца у нашу земљу ушло преко невладиних организација. Ове године и прошле, то… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 7 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 4 сатијош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 22 минутајош 29 повезаних
МУП расписао конкурс за 900 полазника за основну полицијску обуку
Глас Зајечара пре 1 сатјош 12 повезаних