Povezane vesti
Mesto u večnosti: Na 48. Ffs u Vrnjačkoj Banji odata pošta preminulom Siniši Paviću
Večernje novosti 17.08.2024
Odajući poštu preminulom Siniši Paviću našem velikom piscu i jednom od, bez dileme, najznačajnijih pozorišnih, televizijskih i filmskih scenarista, upriličen je minut ćutanja na 48. Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji. FFS Pre… »
“A, sad adio dragi moj druže”: Emotivni oproštaj Žarka Jokanovića od Siniše Pavića na 48. Festivalu filmskog…
Danas 17.08.2024
Na ovogodišnjem 48. Festivalu filmskog scenarija-Gorki List u Vrnjačkoj Banji, scenarista Žarko Jokanović održao je sinoć emotivan govor povodom smrti Siniše Pavića, jednog od najcenjenijih i najplodotvornijih scenarista u istoriji srpske… »
"Ručno je napisao preko: 80.000 stranica scenarija" Žarko Jokanović o Siniši Paviću: "Bio mi je najbolji prijatelj i…
Blic 16.08.2024
Četvrto veče 48. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji započelo je minutom ćutanja povodom smrti najplodonosnijeg domaćeg scenariste Siniše Pavića. Publici se na početku večeri obratio Žarko Jokanović koji je između ostalog rekao da… »
Vesti dana »
Vučić razgovarao sa Trampom: „On da napravi Ameriku velikom, a mi Srbiju pristojnom zemljom“ (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Optuženi za teško delo: Određeno zadržavanje odgovornim licima neregistrovanog doma u Vojki u kojem su stradale dve osobe
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Dramatična scena u Bloku 29: Neviđena potera kroz Novi Beograd, desetine policajaca jure za jednim automobilom (video)
Blic pre 13 minutajoš 2 povezane