Повезане вести
"Ја сам њој била крива што сам жива" Рада Манојловић открила какве је језиве ствари доживела од сестре бившег
Мондо 17.08.2024
Популарна певачица једном приликом се дотакла односа са породицом бившег дечка. Након што је свака њена емотивна веза била медијски пропраћена, популарна певачица Радмила Рада Манојловић одлучила је да окрене нови лист, те свог… »
"Крива сам што сам била жива": Рада Манојловић о непријатности са сестром бившег дечка, ово су детаљи сукоба
Телеграф 17.08.2024
Препоручујемо. Певачица Рада Манојловић недавно је испричала своју верзију догађаја који су се одиграли на аеродрому, где је доживела непријатност од Тијане Гајић, сестре њеног бившег дечка Момира Гајића. Према речима особа које… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 8 сатијош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 9 сатијош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 7 сатијош 1 повезана