Povezane vesti
"Zakleo sam se na grobu marine tucaković..." Kompozitor otkriva tajne: Indira platila moj dug od 250.000 maraka, imala 1 uslov
Kurir 17.08.2024
Goran Ratković Rale jedan je od najplodonosnijh kompozitora i aranžera u Srbiji. U karijeri dugoj 30 godina nema pevača koji je popularan, a da nije radio s njim. Spisak je dugačak: Indira Radić, Stoja, Lepa Brena, Jana, Ceca Ražnatović, Mina… »
„Indira je platila moje dugove od 250.000 maraka, ali je imala jedan uslov“: Rale godinama radio sa pevačicom, a onda se…
Nova 17.08.2024
: Poznati hitmejker jedan je od najtraženijih tekstopisaca kod nas, a proslavio se saradnjom sa Indirom Radić. Goran Ratković Rale već godinama je jedan od naših najpoznatijih estradnih tekstopisaca, a gotovo da nema pevača kome nije napisao bar… »
"Hoću da zoveš Sašu Popovića da mu kažeš da više ne radiš za njega" Dečko Ane Nikolić otkrio šta mu je Indira…
Blic 17.08.2024
Kompozitor Goran Ratković Rale uživa u ljubavi sa pevačicom Anom Nikolić, a sada je otkrio detalje saradnje sa Indirom Radić. - Jednom prilikom, dok sam još radio "Lopova", Indira je sedela kod mene, a stalno dolaze neki ljudi kojima ja dajem pare… »
Vesti dana »
Aktivista Nikola Ristić nakon pet sati pušten iz policijske stanice
Radio 021 pre 36 minutajoš 50 povezanih
Dogovor aktivista i opozicije: Stari savski most braniće svakodnevno i po jedan narodni poslanik
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Upravnik zatvora: Vesić već 90 sati štrajkuje glađu, ali nije životno ugrožen
N1 Info pre 4 satijoš 22 povezane