Povezane vesti
Banjaji sprint u Austriji, Martin kažnjen!
Sportske.net 17.08.2024
Aktuelni dvostruki svetski šampion Moto GP šampionata vozač Dukatija Frančesko Banjaja pobedio je danas u sprint trci uoči trke za Veliku nagradu Austrije. Banjaja je pobedio rezultatom 20:59,768 minuta. Drugi je bio Horhe Martin iz Pramaka sa 4,673… »
SK u Austriji: Jelena i Srđan o sprintu (VIDEO)
Sport klub 17.08.2024
Iza nas je još jedan uzbudljiv trkački dan u Moto GP, a u centru pažnje bio je sprint na kome je pobedu odneo Frančesko Banjaja. Horhe Martin je zbog grešaka ostao bez borbe za prvo mesto, a treću poziciji iza njega zauzeo je Aleš Espargaro. Videli… »
Banjaja za SK: Čim sam video Martinovu grešku popustio sam
Sport klub 17.08.2024
Frančesko Banjaja je trijumfovao na sprintu u Austriji, dobivši bitku sa najvećim rivalom Horheom Martinom. Iskoristio je Peko grešku Španca i na kraju stigao do trijumfa, a treći je bio Aleš Espargaro. „Očekivao sam da ćemo Horhe i ja voditi… »
Aleš za SK: Rekao sam sebi “nisi toliko loš”
Sport klub 17.08.2024
Aleš Espargaro završio je sprint u Austriji na trećoj poziciji, odmah iza vodećeg dvojca Banjaja - Martin. Iskusni vozač čija se karijera polako bliži kraju izneo je utiske za Sport Klub. „U petak sam imao dva udesa i završio kao poslednji. Znao… »
Markes za SK: Možemo se boriti za podijum u nedelju
Sport klub 17.08.2024
Mark Markes četvrti put u sezoni nije uspeo da završi sprint, u nedelju smo videli još jedno izletanje koje ga je koštalo dobrog plasmana. I pored toga, bivši svetski šampion je optimista pred trku u nedelju. „Pokušao sam da se primaknem… »
Martin: Frustriran sam; palac me je baš boleo na startu
Sport klub 17.08.2024
Horhe Martin morao je da se zadovolji drugim mestom na sprintu u Austriji iza glavnog konkurenta za titulu Frančeska Banjaje. Koštala ga je greška koju je napravio, a evo šta nam je rekao tim povodom. „Malo sam frustriran, verovao sam da mogu da se… »
Banjaja za SK: Horhe i ja, biće ovako i na trci
Sport klub 17.08.2024
Frančesko Banjaja je bio zadovoljan osvojenim drugim mesto u kvalifikacijama na Red Bul Ringu. U izjavi za Sport Klub istakao je da je zadovoljan što se našao odmah iza vodećeg Horhea Martina i da se nada da će ovako izgledati borba na glavnoj trci… »
Vesti dana »
![Uhapšeni napadači na inspektore u Aranđelovcu, namerno izazvali sudar](https://nstatic.net/163/38936163bdxyuq.jpg)
Uhapšeni napadači na inspektore u Aranđelovcu, namerno izazvali sudar
Radio 021 pre 2 satajoš 4 povezane
![Putinovo iznenađenje šokiralo Ukrajince: Svi mislili da su otišli, a onda su usledili strahoviti napadi](https://nstatic.net/530/38936530wubvin.jpg)
Putinovo iznenađenje šokiralo Ukrajince: Svi mislili da su otišli, a onda su usledili strahoviti napadi
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih