Повезане вести
Бањаји спринт у Аустрији, Мартин кажњен!
Спортске.нет 17.08.2024
Актуелни двоструки светски шампион Мото ГП шампионата возач Дукатија Франческо Бањаја победио је данас у спринт трци уочи трке за Велику награду Аустрије. Бањаја је победио резултатом 20:59,768 минута. Други је био Хорхе Мартин… »
СК у Аустрији: Јелена и Срђан о спринту (ВИДЕО)
Спорт клуб 17.08.2024
Иза нас је још један узбудљив тркачки дан у Мото ГП, а у центру пажње био је спринт на коме је победу однео Франческо Бањаја. Хорхе Мартин је због грешака остао без борбе за прво место, а трећу позицији иза њега заузео је… »
Бањаја за СК: Чим сам видео Мартинову грешку попустио сам
Спорт клуб 17.08.2024
Франческо Бањаја је тријумфовао на спринту у Аустрији, добивши битку са највећим ривалом Хорхеом Мартином. Искористио је Пеко грешку Шпанца и на крају стигао до тријумфа, а трећи је био Алеш Еспаргаро. „Очекивао сам да ћемо… »
Маркес за СК: Можемо се борити за подијум у недељу
Спорт клуб 17.08.2024
Марк Маркес четврти пут у сезони није успео да заврши спринт, у недељу смо видели још једно излетање које га је коштало доброг пласмана. И поред тога, бивши светски шампион је оптимиста пред трку у недељу. „Покушао сам да се… »
Алеш за СК: Рекао сам себи “ниси толико лош”
Спорт клуб 17.08.2024
Алеш Еспаргаро завршио је спринт у Аустрији на трећој позицији, одмах иза водећег двојца Бањаја - Мартин. Искусни возач чија се каријера полако ближи крају изнео је утиске за Спорт Клуб. „У петак сам имао два удеса и завршио као… »
Мартин: Фрустриран сам; палац ме је баш болео на старту
Спорт клуб 17.08.2024
Хорхе Мартин морао је да се задовољи другим местом на спринту у Аустрији иза главног конкурента за титулу Франческа Бањаје. Коштала га је грешка коју је направио, а ево шта нам је рекао тим поводом. „Мало сам фрустриран… »
Бањаја за СК: Хорхе и ја, биће овако и на трци
Спорт клуб 17.08.2024
Франческо Бањаја је био задовољан освојеним другим место у квалификацијама на Ред Бул Рингу. У изјави за Спорт Клуб истакао је да је задовољан што се нашао одмах иза водећег Хорхеа Мартина и да се нада да ће овако изгледати… »
Вести дана »
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 22 минутајош 31 повезана
Делије бесне: Навијачи Звезде се обратили играчима, имали само једну поруку за њих!
Хот спорт пре 22 минутајош 112 повезане
"Таква је политика клуба": Тренер Партизана се огласио због Ланетовог сина
Мондо пре 1 сатјош 37 повезаних
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 3 сатајош 51 повезана