Повезане вести

Дачић: Лажеш, Борису Тадићу

Дачић: Лажеш, Борису Тадићу

Б92 17.08.2024
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић одбацио је данас тврдње Бориса Тадића о томе да никада није издао налог да било ко буде претучен, као нетачне. Директор полиције, како је додао… »
Дачић не одустаје од тога да је "тукао" Вучића: Тадић крив што нису разговарали четири године

Дачић не одустаје од тога да је "тукао" Вучића: Тадић крив што нису разговарали четири године

Радио 021 17.08.2024
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић реаговао је на изјаву Бориса Тадића да је лаж да је наредио да се пребије Александар Вучић док је био опозиција. Тадић је претходно реаговао на изјаве Дачића и Вучића о томе како је… »
Тадић: Вучић и Дачић изнели ноторну лаж, никада нисам издао налог да Вучић буде претучен

Тадић: Вучић и Дачић изнели ноторну лаж, никада нисам издао налог да Вучић буде претучен

Н1 Инфо 17.08.2024
Подели : Борис Тадић, председник Социјалдемократске странке, рекао је како су председник Србије Александар Вучић и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изнели ноторну лаж да је издао налог Дачићу и Микију Ракићу да организују… »
Тадић: Ноторна лаж да сам издао налог да Вучић буде претучен

Тадић: Ноторна лаж да сам издао налог да Вучић буде претучен

Нови магазин 17.08.2024
Борис Тадић, председник Социјалдемократске странке, рекао је како су председник Србије Александар Вучић и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изнели ноторну лаж да је издао налог Дачићу и Микију Ракићу да организују да Вучић… »
Тадић о "наредби" да се пребије Вучић: Бесрамна лаж

Тадић о "наредби" да се пребије Вучић: Бесрамна лаж

Радио 021 17.08.2024
Председник Србије Александар Вучић и министар полиције Ивица Дачић недавно су на конференцији причали о томе како је полиција напала Вучића док је био опозиција. О томе су говорили на конференцији поводом масовног протеста против… »
Тадић: Вучић и Дачић лажу, никоме нисам наложио да Вучић буде претучен кад је био опозиција

Тадић: Вучић и Дачић лажу, никоме нисам наложио да Вучић буде претучен кад је био опозиција

НИН 17.08.2024
Борис Тадић, председник Социјалдемократске странке, рекао је како су "(председник Србије Александар) Вучић и (министар унутрашњих послова Ивица) Дачић изнели ноторну лаж да сам издао налог Дачићи и Микију Ракићу да организују да… »

Вести дана »